Brandveiligheid, nieuwe aannemers voor reparaties en meer!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
Vidomes
Huurdersnieuwsbrief
13 februari 2024
Bedankt en wie weet tot ziens!

Het is zo’n acht jaar geleden dat ik de eerste column voor u als huurder schreef. Vandaag is het de laatste keer. Want na twee periodes van vier jaar neem ik afscheid als bestuursvoorzitter van Vidomes. Met veel plezier kijk ik terug. » lees meer

 
Daphne Braal
Bestuurder Vidomes
 
Bewoners ruimen op om de brandveiligheid te vergroten
Zijn de algemene ruimten in uw woongebouw al opgeruimd en brandveilig? Vanaf 1 januari gelden er landelijk strengere regels. Wat kunt u doen?
» lees meer
 
Bespaar energiekosten met Vidosol-zonnestroom
Wij vinden dat duurzame energie voor al onze huurders zo voordelig mogelijk moet zijn. Daarom kunt u lid worden van energiecoöperatie Vidosol. Zo bespaart u op uw energiekosten.
» lees meer
 
Nieuwe aannemers voor reparaties
Is er iets kapot in uw huis? Dan helpen we u graag zo goed en zo snel mogelijk. Daarom werken we vanaf 1 januari 2024 samen met vier nieuwe aannemers. Heeft u deze vakmensen al ontmoet?
» lees meer
 
Energiehulpen in alle gemeenten aan de slag
Ook deze winter helpen we huurders met energie besparen. Samen met gemeenten zetten wij energiehulpen en ambassadeurs in. Zij helpen u graag om uw energieverbruik te verminderen.
» lees meer
 
Uw Huurdersraad heeft 13 nieuwe kandidaten
De Huurdersraad is blij met de nieuwe oogst aan enthousiaste huurders die zich willen inzetten voor de belangen van Vidomes-huurders.
» lees meer
Meer nieuws
» Nieuw: huurspecificatie in Mijn Vidomes
» Video: onze huurvoorwaarden in het kort
» Feestelijke oplevering seniorenappartementen Vaartdreef in Zoetermeer
 
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
 
Reageren op deze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op.
Facebook   Whatsapp   Youtube
aanmelden  |  mijn gegevens  |  afmelden
www.vidomes.nl