Haalbaarheidsonderzoek warmtenet Rijswijk-West, woonfraude, prestatieafspraken en meer
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Snippet Online lezen  |  Afmelden
Vidomes
Vidomes@stake
13 februari 2024
Het kan echt! Als we het samen blijven doen

Het is acht jaar geleden dat ik me in mijn eerste column tot u als stakeholder richtte. Vandaag schrijf ik mijn laatste column voor Vidomes. Na twee bestuurstermijnen neem ik namelijk afscheid als voorzitter van de Raad van Bestuur. Ik kijk graag met u terug op een periode van acht jaar, waarin we samen veel voor elkaar hebben gekregen.

» lees meer

 
Daphne Braal
Bestuurder Vidomes
 
Prestatieafspraken 2024: samen grote opgaven te lij
De prestatieafspraken 2024 over sociaal wonen zijn rond voor vier van onze werkgemeenten. Onze bestuurder Daphne Braal: “In alle vier gemeenten zetten we in op meer én sneller bouwen.” Benieuwd?
» lees meer
 
Haalbaarheidsonderzoek naar warmtenet Rijswijk-West
Samen met Vidomes, Rijswijk Wonen en warmtebedrijf HVC is de gemeente Rijswijk een onderzoek gestart naar de haalbaarheid van een warmtenet in het westen van de stad.
» lees meer
 
Nieuwe aanpak woonfraude heeft sneeuwbaleffect
Sinds een jaar hebben we een speciaal team dat zich richt op het bestrijden van woonfraude. En het werkt! Het geheim? Ontdek het in dit interview met de gemeente Zoetermeer.  
» lees meer
 
Vernieuwende samenwerking met vier vaste aannemers
Per 1 januari werken we samen met vier vaste aannemers voor ons dagelijks onderhoud. Een vernieuwende samenwerking, gebaseerd op vertrouwen en eerlijke afspraken.
» lees meer
 
Aannemers bekend voor Bouwstroom renovatie & verduurzaming
Eind vorig jaar gingen 5 woning- corporaties in de regio Haaglanden een langdurig partnerschap aan om in de komende jaren duizenden woningen te renoveren en verduurzamen.
» lees meer
Meer nieuws
» Feestelijke start bouw 84 appartementen in Palenstein in Zoetermeer
Reageren op deze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op.
Linkedin   Youtube
aanmelden  |  mijn gegevens  |  afmelden
www.vidomes.nl