Met deze special over duurzaamheid bent u weer helemaal bij
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
Vidomes
Vidomes@stake
Een special over duurzaamheid
26 oktober 2023
Een duurzame update
De wereld vraagt om duurzaamheid. Dat was ook de afgelopen zomer zichtbaar: van hittegolven en bosbranden tot hoosbuien en overstromingen. Achter en voor de schermen werken we hard aan onze duurzaamheidsdoelen. Benieuwd naar wat we doen? We lichten in deze special enkele duurzame thema’s uit.
» lees meer
 
Klimaatverandering vraagt om nieuwe samenwerkingen
Onze bestuurder Daphne Braal en Manita Koop van het Hoogheemraadschap van Delfland vertellen over hun nieuwe samenwerking. En de kansen en dilemma’s die op hun pad komen.
» lees het interview
 
Energiecoöperatie: onze oplossing voor hoogbouw 
Duurzame energie, zoals zonne-energie, heeft de toekomst. Wij willen alle huurders - ook in onze hoogbouwcomplexen - de kans geven om van deze energie te profiteren. Tegen een voordelig tarief.
» lees meer
 
Energieambassadeurs helpen om energie te besparen
Het is belangrijk dat onze huurders weten hoe ze hun woning energiezuinig gebruiken. Daarom bieden we daar actief informatie over aan. Zo gaan onze energieambassadeurs ook deze herfst en winter langs bij onze huurders.
» lees meer
 
Duurzame slagen rondom warmtenetten
We zijn in Nederland op weg naar aardgasvrije woningen in 2050. Ook wij natuurlijk. Zo maken we duurzame slagen rondom warmtenetten. 
» lees meer
 
Van een elektrisch wagenpark tot een groene tuin #DuurzaamWerken 
Onze woningen energiezuiniger maken is één ding, maar we vergeten onze eigen bedrijfsvoering natuurlijk ook niet! Hier werken we aan…
» lees meer
 
Meer weten over onze ambities?
Blader gerust eens door onze Strategische visie. En bij #DuurzaamInBalans staat precies omschreven welke doelen we hebben voor de periode 2023 - 2026.
 
Meer duurzaam nieuws
» Samenwerking klimaatadaptief en biodivers Rijswijk
» Samenwerkingsovereenkomst Bouwstroom renovatie en verduurzaming
 
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
 
Reageren op deze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op.
Twitter   Linkedin   Youtube
aanmelden  |  mijn gegevens  |  afmelden
www.vidomes.nl