Samen woningnood aanpakken, Rijksbegroting en meer
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
Vidomes
Vidomes@stake
10 oktober 2023
Verkiezingen: wooncrisis prioriteit voor nieuw kabinet

Toen het kabinet deze zomer viel, waren we bang dat allerlei nieuwe wetgeving om de wooncrisis aan te pakken, zou worden vertraagd. Daarom hebben wij als woningcorporaties aan de minister, het kabinet en het parlement gevraagd om alle lopende wet- en regelgeving niet controversieel te verklaren. Met succes. Als je ziet hoe groot de problemen op de woningmarkt zijn en voor welke nieuwbouw- en verduurzamingsopgaven we staan, moeten we gewoon door.

» lees meer

 
Daphne Braal
Bestuurder Vidomes
 
Het maatschappelijk resultaat telt: sámen de woningnood aanpakken!
De woningnood is hoog. Een maatschappelijk vraagstuk dat we bij uitstek alleen sámen kunnen oplossen. Staedion en Vidomes sparren daar met elkaar over.
» lees meer
 
Renovatie en nieuwbouw Vaartdreef
De renovatie van appartementen aan de Vaartdreef worden afgerond en plannen voor het verzorgingshuis en de nieuwbouw zijn bekend.
» lees meer
 
Rijksbegroting 2024: de belangrijkste plannen voor woningcorporaties
Het kabinet presenteerde op Prinsjesdag de Rijksbegroting voor 2024. De maatregelen voor de sociale woningsector zette Aedes op een rijtje.
» lees meer
Meer nieuws
» Jasmijn Kester benoemd als lid Raad van Commissarissen
» Nieuwe huurvoorwaarden: geen spullen in algemene ruimten
» Intentieovereenkomst Roggeakker ondertekend
 
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
 
Reageren op deze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op.
Twitter   Linkedin   Youtube
aanmelden  |  mijn gegevens  |  afmelden
www.vidomes.nl