Brandveilige ruimten, opruimacties, hulp bij energiebesparing en meer!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
Vidomes
Huurdersnieuwsbrief
10 oktober 2023
Stemt u voor wonen tijdens de Tweede Kamerverkiezingen?

Toen het kabinet deze zomer viel, was ik eerst nog bang dat allerlei kabinetsplannen om het woningtekort te bestrijden, zouden worden vertraagd. Daarom hebben alle woningcorporaties van Nederland het kabinet en het parlement gevraagd om beslissingen over wonen niet op te schuiven tot na de verkiezingen. Met succes. Als je ziet hoe groot de problemen op de woningmarkt zijn, moeten we met z’n allen door.

 

» lees meer

 
Daphne Braal
Bestuurder Vidomes
 
Huurvoorwaarden: geen spullen in algemene ruimten
Eerder las u al dat Vidomes nieuwe huurvoorwaarden heeft. Met de huurvoorwaarden werken we graag - samen met u - verder aan de leefbaarheid in en rondom uw woning.
» lees meer
 
Opruimacties ‘Brandveilige algemene ruimten’ van start 
Brandgevaarlijk of niet snel kunnen vluchten. Het zijn redenen waarom u geen spullen mag plaatsen in algemene ruimten.
» lees meer
 
Hulp bij energiebesparing gaat door
Ook deze herfst en winter gaan de energiehulpen van Vidomes weer op pad. Zij gaan langs bij bewoners met een hoog gasverbruik en helpen zo om energie te besparen. 
» lees meer
 
Plannen verzorgingshuis en nieuwbouw Vaartdreef, Zoetermeer
Het onderhoud en de renovatie van de appartementen aan de Vaartdreef zijn in volle gang. Onlangs zijn de voorlopige plannen voor 't Seghe Waert aan de direct omwonenden gepresenteerd.
» lees meer
 
Zo voorkomt u brand door oplaadbare apparaten
Ongeveer 20% van alle woningbranden in Nederland ontstaat door elektrische apparaten. Lees hoe u veilig omgaat met oplaadbare apparaten en fietsaccu’s om zo brand te voorkomen.
» lees meer
 
Is de aanleg van glasvezel nu echt nodig? 
In verschillende woongebouwen leggen KPN en ODF glasvezel aan. We vragen u om hieraan mee te werken. Ook als u al kabel van Ziggo heeft. Hoe zit dat?
» lees meer
 
Nieuw: betalingsregeling aanvragen via Mijn Vidomes!
Er is een nieuwe functie toegevoegd aan Mijn Vidomes! U kunt nu eenvoudig online een betalingsregeling aanvragen op het moment dat het voor u uitkomt. 
» lees meer
Meer nieuws
» Huurdersraad Vidomes organiseert 6 november bijeenkomst over huurbeleid
» Intentieovereenkomst Roggeakker ondertekend
 
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
 
Reageren op deze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op.
Facebook   Whatsapp   Youtube
aanmelden  |  mijn gegevens  |  afmelden
www.vidomes.nl