Nieuwe huurvoorwaarden, legionella en meer!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
Vidomes
Huurdersnieuwsbrief
4 juli 2023
De kracht van samen doorpakken

Toekomstplannen zijn mooi, maar dan moet je er wel mee aan de slag. Eerder dit jaar hebben wij onze plannen voor 2023-2026 gepresenteerd in een strategische visie en een doelenkaart. De titel hiervan is: ‘Samen doorpakken’. Want Vidomes gelooft in samen overleggen en samenwerken om meer voor elkaar te krijgen. Graag deel ik met u wat we in korte tijd al hebben bereikt en hoe we daar samen met onze huurders en partners in de wijk mee verder gaan. 

» lees meer

 
Jacco Maan
Bestuurder Vidomes
 
Nieuwe algemene huurvoorwaarden
Sinds januari 2023 heeft Vidomes nieuwe huurvoorwaarden. Ze bieden nog meer duidelijkheid over woonfraude zoals onderhuur en hennepplantages, en over allerlei woningaanpassingen.
» lees meer
 
Samen maken wij West
Hoe maken we de wijken Buitenhof, Voorhof en Tanthof-West in Delft nog leefbaarder? Samen met bewoners en partners gaan we hiermee aan de slag.
» lees meer
 
Bouw appartementen De Entree in volle gang
Wonen in een nieuw seniorenappartement met onder je een gezondheidscentrum! Vidomes maakt het waar in nieuwbouwproject De Entree in Rijswijk. 
» lees meer
 
Legionella voorkomen? Water laten stromen!
Heeft u kranen langer dan een week niet gebruikt? Spoel dan bij thuiskomst eerst alle kranen goed door!
» lees meer
 
Onze Huurdersraad zoekt nieuwe leden
Wilt u meedenken over onderwerpen als de jaarlijkse huuraanpassing, verduurzaming of de leefbaarheid in uw wijk? Meld u dan aan als lid van de Huurdersraad Vidomes. 
» lees meer
Meer nieuws
» Ons jaarverslag 2022 is verschenen!
» Feiten en fabels over Woonnet Haaglanden
 
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
 
Reageren op deze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op.
Facebook   Whatsapp   Youtube
aanmelden  |  mijn gegevens  |  afmelden
www.vidomes.nl