Bouwstroom verduurzaming, circulair renoveren, energieambassadeurs en meer!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
Vidomes
Vidomes@stake
16 februari 2023
Onze nieuwe visie: samen doorpakken

Met trots hebben we onlangs onze nieuwe visie en Doelenkaart 2023-2026 gepresenteerd. ‘Samen doorpakken’ prijkt er op de visie. En dat is precies wat we de komende jaren doen. We gaan door op de ingeslagen weg, maar door grotere uitdagingen hebben we onszelf een aantal pittige, nieuwe ambities opgelegd. Graag praat ik u bij over die terreinen waarop we - het liefst samen met u - onze inzet verstevigen en onze nek nog verder uitsteken. » lees meer

 
Jacco Maan
Bestuurder Vidomes
 
Aanbesteding Bouwstroom verduurzaming van start
Vidomes gaat samen met een aantal corporaties een langdurig partnerschap aan met enkele vaste aannemers. Dit initiatief wil in 8 jaar zo'n 9.000 sociale huurwoningen renoveren en verduurzamen.
» lees meer
 
Vidomes renoveert circulair
Hergebruik van oude materialen als grondstof voor nieuwe materialen is duurzaam. Daarom zet Vidomes in op circulair renoveren van keukens, badkamers en toiletten.
» lees meer
 
Seniorenmakelaars helpen bij doorstroming woningmarkt
In Haaglanden bemiddelen vijf seniorenmakelaars actief bij verhuizingen van senioren in de sociale huursector. Waarom is hun inzet zo belangrijk?
» lees meer
 
Mooi nieuws uit de Aedes-benchmark 2022
In november publiceerde Aedes de resultaten van de negende benchmark voor de woningcorporatiesector. Vidomes scoort op veel thema’s even goed, op ‘beschikbaarheid & betaalbaarheid’ doen we het nog beter.
» lees meer
 
Energieambassadeurs bezoeken 500 huurders
Vidomes doet er alles aan om minder geïsoleerde woningen snel te isoleren. Dat kost tijd. Energieambassadeurs helpen huurders alvast om te besparen.
» lees meer
 
Digitale inkomenstoets in regio Haaglanden
Sinds 18 oktober kunnen alle woningzoekenden op Woonnet Haaglanden hun inkomensgegevens digitaal ophalen via MijnOverheid.
» lees meer
Meer nieuws
» Renovatie en verduurzaming appartementen Vaartdreef van start
» Overdracht woningen tussen Vidomes en DUWO officieel
» Meer sociale huurwoningen in Rijswijk
 
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
 
Reageren op deze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op.
Twitter   Linkedin   Youtube
aanmelden  |  mijn gegevens  |  afmelden
www.vidomes.nl