Afrekening servicekosten, Lief en Leedstraatjes en meer!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
Vidomes
Huurdersnieuwsbrief
14 februari 2023
Samen doorpakken:
onze plannen voor 2023-2026

Bij Vidomes vinden we doordachte toekomstplannen belangrijk, en willen we ook snel inspelen op actuele zaken. In onze Strategische visie en Doelenkaart 2023-2026 houden we daar rekening mee. Neem het grote tekort aan woningen of de hoge energierekening waarover veel mensen zich zorgen maken. Om woningzoekenden en huurders sneller te helpen, gaan we de komende tijd flink aan de slag. Graag zet ik onze belangrijkste plannen voor u op een rij. » lees meer

 
Jacco Maan
Bestuurder Vidomes
 
Onze wijkbeheerders en wijkmeesters
Onze wijkbeheerders en wijkmeesters zijn de ogen en oren in de wijk en het vaste aanspreekpunt voor elke huurder. Wat kunnen zij voor u doen?
» lees meer
 
De seniorenmakelaar helpt u op weg
Woont u in een eengezinswoning of groot appartement? En wilt u kleiner wonen, maar weet u niet hoe u dat aanpakt? In een nieuwe video ziet u wat de seniorenmakelaar voor u kan doen.
» lees meer
 
Energieambassadeurs bezochten al 500 huurders
Hoe bespaar je energie als je in een minder goed geïsoleerde woning woont? Energieambassadeurs van Just For You zijn bij 500 bewoners thuis geweest die graag een advies wilden.
» lees meer
 
Woonnet Haaglanden maakt invullen inkomen makkelijker
De nieuwe digitale inkomenstoets haalt uw inkomensgegevens snel en veilig op van MijnOverheid. Als u een woning vindt, kunt u zo makkelijk uw inkomen opgeven via Woonnet Haaglanden.
» lees meer
 
Rijswijk viert twee jaar Lief & Leed
Het project Lief & Leed Rijswijk bestaat twee jaar én was genomineerd voor de Vrijwilligersprijs 2022. Alle reden om de gangmakers van de 19 Lief & Leedstraten in het zonnetje te zetten.
» lees meer
 
Eindafrekening servicekosten vóór 1 juli
Elk jaar rekenen wij de servicekosten met onze huurders af. Zo weet u precies voor welke verleende service en diensten u betaald heeft in het afgelopen jaar. Het voorschotbedrag passen wij één keer per jaar aan op 1 juli.
» lees meer
 
Nieuw bestuur voor Huurdersraad Vidomes
Sinds 1 januari heeft de Huurdersraad Vidomes een nieuwe voorzitter en vicevoorzitter: Riet Middelhoek en Haiko Bollee. Zij stellen zich graag aan u voor.
» lees meer
Meer nieuws
» Overdracht woningen tussen Vidomes en DUWO officieel
» Renovatie en verduurzaming appartementen Vaartdreef van start
 
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
 
Reageren op deze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op.
Facebook   Whatsapp   Youtube
aanmelden  |  mijn gegevens  |  afmelden
www.vidomes.nl