Onze inzet voor verduurzaming, brandveiligheid en meer!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
Vidomes
Vidomes@stake
24 oktober 2022
Weer doen waar we van zijn

Twee weken geleden maakten we voor de laatste keer de verhuurderheffing over. Voor ons een heuglijk moment, want nu kunnen we ons vak van volkshuisvester weer ten volle uitvoeren. Nu kunnen we weer meer betekenen voor huurders en woningzoekenden, voor buurten en wijken. Net als alle corporaties in Nederland hebben we ons aan de nieuwe Nationale Prestatieafspraken gecommitteerd. Die afspraken maken we graag waar, samen met u als maatschappelijk partner.
» lees meer

 
Daphne Braal
Bestuurder Vidomes
 
Onze inzet voor energiebesparing en verduurzaming
Helaas kunnen wij niets veranderen aan de hoge energieprijzen. Wel helpen we steeds meer huurders om hun energiekosten te verminderen én dragen wij ons steentje bij aan verduurzaming.
» lees meer
 
Onze aandacht voor brandveiligheid
Vidomes heeft veel aandacht voor de veiligheid van bewoners én medewerkers. Daar hoort ook brandveiligheid bij. Zo nemen we nu brandwerende maatregelen in het Zoetermeerse Albrandswaard.
» lees meer
Meer nieuws
» DUWO en Vidomes nemen woningen van elkaar over
» Feestelijke oplevering seniorenwoningen Jolandaflat in Rijswijk
» Verduurzaming en groot onderhoud Westeinde officieel van start
 
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
 
Reageren op deze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op.
Twitter   Linkedin   Youtube
aanmelden  |  mijn gegevens  |  afmelden
www.vidomes.nl