En verder: verduurzaming, feestelijke oplevering Jolandaflat, inboedelverzekering
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
Vidomes
Huurdersnieuwsbrief
18 oktober 2022
Zorgen om de hoge gas- en stroomprijzen

Bij Vidomes zien we dat het voor veel huurders een moeilijke tijd is. Met duurdere boodschappen en hoge energieprijzen is het misschien voor u ook lastig om alles te betalen. We begrijpen dat u daar zorgen over heeft. Daarom zijn we blij dat het kabinet maatregelen neemt om de energierekening beter betaalbaar te maken. Overigens doet Vidomes ook van alles om ervoor te zorgen dat u kunt besparen, zoals op energie. Ik deel de plannen van het kabinet en onze eigen inspanningen graag met u.
» lees meer

 
Daphne Braal
Bestuurder Vidomes
 
Vidomes werkt aan verduurzaming
Helaas kan Vidomes niets veranderen aan de hoge energieprijzen. Wel helpen we steeds meer huurders om de energiekosten wat te verminderen én dragen we bij aan een duurzamere wereld.
» lees meer
 
Heeft u al een inboedelverzekering?
Uw spullen in en rond uw woning kunnen beschadigen door bijvoorbeeld brand, storm, lekkage of diefstal. Met een inboedelverzekering zorgt u ervoor dat uw spullen goed verzekerd zijn.
» lees meer
 
Schimmel voorkomen door ventileren
Vocht en schimmel in huis komen helaas regelmatig voor. In de meeste gevallen ontstaat vocht en schimmel omdat er geen goede balans is tussen verwarmen en ventileren.
» lees meer
 
Werkzaamheden Westeinde officieel van start!
De verduurzaming en het groot onderhoud aan 134 portiekwoningen aan het Westeinde in Delft is gestart. De woningen worden energiezuiniger en we bereiden ze voor op de toekomst.
» lees meer
 
Feestelijke oplevering  Jolandaflat in Rijswijk
De werkzaamheden aan de 90 seniorenwoningen in de Jolandaflat aan de Louis Davidsstraat in Rijswijk zijn afgerond. Op 6 oktober zijn de woningen feestelijk opgeleverd.
» lees meer
 
Complex Albrandswaard in Zoetermeer brandveilig
Vidomes maakt haar complexen nog brandveiliger. Zo nemen we nu in Albrandswaard in Zoetermeer maatregelen zodat brand minder snel kan overslaan.
» lees meer
 
Nieuw: video’s bij woningen op Woonnet Haaglanden
Hoe krijgen woningzoekenden een completer beeld van hun toekomstige woning? Met woningvideo’s wil Vidomes geïnteresseerden nog beter informeren. De eerste video’s staan al online.
» lees meer
Meer nieuws
» Tips om energie te besparen
» Elke maand een tuintopper in het zonnetje
» DUWO en Vidomes nemen woningen van elkaar over
 
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
 
Reageren op deze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op.
Facebook   Whatsapp   Youtube
aanmelden  |  mijn gegevens  |  afmelden
www.vidomes.nl