Lees alles over de energietoeslag, onze energiecoaches en minimaregelingen van uw gemeente
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
Vidomes
Huurdersnieuwsbrief
24 augustus 2022
Besparen op uw gas- en energiekosten? Vidomes helpt u graag met tips!

Het is de laatste tijd veel in het nieuws: stijgende energieprijzen. Gelukkig kunt u zelf veel doen om uw energieverbruik - én dus uw energiekosten - te verminderen. Ook onze energiecoaches kunnen u helpen. Tijdens een adviesgesprek bespreken zij uw energieverbruik en krijgt u energiebespaartips. En via uw gemeente zijn er ook vele regelingen beschikbaar waar u misschien gebruik van kunt maken. U leest het allemaal in deze speciale nieuwsbrief. Zo helpen we u om de stijging van uw energiekosten enigszins te beperken. » lees meer

 
Daphne Braal
Bestuurder Vidomes
 
Wat is de energietoeslag en wie krijgt deze?
Door de stijgende energieprijzen betalen we allemaal meer voor onze energierekening. De energietoeslag helpt huishoudens met een laag inkomen om de sterk gestegen energierekening te betalen.
» lees meer
 
Welke regelingen heeft de gemeente Zoetermeer?
Naast de energietoeslag zijn er ook verschillende regelingen beschikbaar waar u misschien gebruik van kunt maken. 
» lees meer
 
Tips om uw energieverbruik te verminderen
Helaas kunnen wij niets veranderen aan de hoge energieprijzen en de situatie in de wereld. Maar met onze tips proberen we u wél te helpen om uw energie- en gasverbruik te verminderen.
» lees meer
 
Geld besparen met onze energiecoaches
Een energiecoach is een Vidomes-medewerker of bewoner die tot coach is opgeleid. Hij of zij kijkt samen met u naar uw energieverbruik en geeft u handige bespaartips.
» lees meer
 
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
 
Reageren op deze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op.
Facebook   Whatsapp   Youtube
aanmelden  |  mijn gegevens  |  afmelden
www.vidomes.nl