En verder: aanvragen tijdelijke huurkorting verlengd, zonnepanelen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
Vidomes
Huurdersnieuwsbrief
5 juli 2022
Goede cijfers op het visitatierapport

Tussen al het dagelijks werk door is het goed om stil te staan bij mooie prestaties. Bij Vidomes vieren we deze maand dat we een fraai visitatierapport hebben gekregen. Onderzoek door een onafhankelijk bureau laat zien dat we het op alle fronten beter doen dan in 2017. Misschien heeft u het als huurder ook wel gemerkt. Wat houdt zo’n visitatie in? En waarom is zo’n onderzoek belangrijk? » lees meer

 
Jacco Maan
Bestuurder Vidomes
 
Visitatie: Resultaten op alle belangrijke thema’s verbeterd
Bestuurders Daphne Braal en Jacco Maan zijn blij met de positieve beoordeling van Vidomes’ prestaties over de afgelopen vier jaar. Waarop scoorden we goed? En wat kan er beter?
» lees meer
 
Aanvragen tijdelijke huurkorting verlengd tot 1 november
Heeft u een laag inkomen en betaalt u relatief een hoge huur? Dan komt u misschien in aanmerking voor de tijdelijke huurkorting. U kunt deze nog aanvragen tot 1 november.
» lees meer
 
Een schone omgeving: dat doen we samen
Iedereen woont graag in een schone en nette omgeving. Bij Vidomes dragen we daar graag aan bij, maar als huurder speelt u daar zelf ook een belangrijke rol in. Wat doet Vidomes? En wat moet u zelf doen?
» lees meer
 
Voorbereiding sterflats in Delft (Diepenbrockstraat) op het warmtenet
Nog even en dan verwarmen we de Sterflats niet meer met gas, maar met warmte uit de Rotterdamse haven en de Delftse grond. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang.
» lees meer
 
Helpt u een jongere aan een kamer?
Heeft u ruimte over in uw woning? En helpt u graag een jongere die wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Dan is Kamers met Aandacht misschien iets voor u.
» lees meer
 
Via zonnepanelen profiteren huurders van een voordeliger stroomtarief
Steeds meer huurders hebben last van de stijgende energiekosten. Zelf hebben we geen invloed op de energieprijzen, maar we kunnen u wel helpen om uw energie- en gasverbruik te verminderen.
» lees meer
Meer nieuws
» Rookmelders vanaf 1 juli verplicht
» Feestelijke start bouw project De Entree in RijswijkBuiten
» Legionella voorkomen? Water laten stromen!
 
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
 
Reageren op deze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op.
Facebook   Whatsapp   Youtube
aanmelden  |  mijn gegevens  |  afmelden
www.vidomes.nl