En verder: besparingen door collectieve inkoop energie en Bouwstroom Haaglanden
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
Vidomes
Vidomes@stake
21 april 2022
Huurbeleid 2022: inflatiecorrectie voor meeste huurders

Eind april ontvangen onze huurders weer de brief over de jaarlijkse huuraanpassing. Voor de meeste geldt dat hun huur stijgt met 2,3% (het inflatiepercentage tot november 2021). Daarnaast hanteren we een inkomensafhankelijke verhoging voor de sterkste schouders en een tijdelijke huurkorting voor mensen met lage inkomens en een relatief hoge huur. Graag praat ik u bij over ons huurbeleid 2022 dat tot stand kwam in overleg met onze Huurdersraad. » lees meer

 
Daphne Braal
Bestuurder Vidomes
 
Fikse besparingen door collectieve inkoop energie
Door slimme energie-inkoop profiteren huurders die een collectieve energieaansluiting hebben tot en met 2023 van tarieven die nu ver onder de marktprijs liggen.
» lees meer
 
Bundeling krachten in ‘Bouwstroom Haaglanden’
Sneller meer betaalbare nieuwbouwwoningen realiseren kan nu door krachtenbundeling in het samenwerkingsverband Bouwstroom Haaglanden.
» lees meer
 
Hoe wij huurders helpen bij energiebesparing
Voor een groeiend aantal huurders vormen de stijgende energiekosten een aanslag op het maandbudget. Vidomes zet op verschillende fronten in om het energieverbruik te verminderen.
» lees meer
Meer nieuws
» 7 vragen over nieuwe badkamers, toiletten en keukens
» Beperk water- en hitteoverlast
» Vidomes investeert in verduurzaming woningen Hovenbuurt in Zoetermeer
 
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
 
Reageren op deze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op.
Twitter   Linkedin   Youtube
aanmelden  |  mijn gegevens  |  afmelden
www.vidomes.nl