En verder: huuraanpassing, verduurzaming Hovenbuurt en tuin- en balkonactie
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
Vidomes
Huurdersnieuwsbrief
14 april 2022
Hoe we u helpen energie te besparen

Met de stijging van de energieprijzen is de gas- en stroomrekening een steeds grotere kostenpost voor onze huurders. Door onze woningen te verduurzamen, draagt Vidomes bij aan een lager energieverbruik. Wat doen we precies? En wat kunt u als u huurder zelf doen om te besparen? » lees meer

 
Daphne Braal
Bestuurder Vidomes
 
Fikse besparing op inkoop energie
De meeste huurders hebben een eigen energieaansluiting. Wie dat niet heeft, betaalt aan Vidomes voor stroom en/of gas. Hiervoor maakten we slimme prijsafspraken.
» lees meer
 
Tips voor het verminderen van uw energieverbruik
Steeds meer huurders hebben last van de stijgende energiekosten. Zelf hebben we geen invloed op de energieprijzen, maar we kunnen u wel helpen om uw energie- en gasverbruik te verminderen.
» lees meer
 
201 woningen Hovenbuurt worden duurzamer
Samen met Willems Vastgoedonderhoud pakken we 201 woningen in de Zoetermeerse Hovenbuurt aan. Huurders krijgen straks een energiezuinigere woning.
» lees meer
 
7 vragen over nieuwe keukens en sanitair
Vidomes houdt haar woningen goed op orde. Als iets oud en versleten is, vervangen wij het. Dat geldt ook voor badkamers, toiletten en keukens. We geven antwoord op veelgestelde vragen.
» lees meer
 
Huuraanpassing per 1 juli 2022
Eind april ontvangt u weer de brief over de jaarlijkse huuraanpassing. Voor de meeste huurders verhogen wij het huurbedrag met 2,3%.
» lees meer
 
Beperk water- en hitteoverlast
We zien het steeds vaker in de zomer: wateroverlast in tuinen door regen, grondverzakkingen door droogte en hitte die in de woning blijft hangen. Hoe houden we daar samen rekening mee?
» lees meer
 
Verdienen uw buren een prijs voor hun tuin of balkon?
Samen met huurders draagt Vidomes bij aan een duurzamere wereld. Zo maken velen hun tuin of balkon nog groener. Hebben uw buren een tuin met veel groen en weinig tegels? Nomineer ze!
» lees meer
 
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
 
Reageren op deze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op.
Facebook   Whatsapp   Youtube
aanmelden  |  mijn gegevens  |  afmelden
www.vidomes.nl