En verder: Aedes benchmark, nieuwe prestatieafspraken, gemeenteraadsverkiezingen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
Vidomes
Vidomes@stake
3 februari 2022
Nieuwe werkelijkheid, doelen aanscherpen

Met een visitatie die nu wordt uitgevoerd en de start van een nieuwe regering is 2022 een belangrijk jaar voor ons. Een jaar ook met een nieuwe werkelijkheid. De wooncrisis in de regio Haaglanden is nog steeds groot, maar we krijgen meer investeringskracht. Hét moment om onze doelen voor de komende jaren aan te scherpen. » lees meer

 
Jacco Maan
Bestuurder Vidomes
 
Aedes benchmark 2021: flink verbeterd huurdersoordeel
Hoe goed doet Vidomes het in vergelijking met andere woningcorporaties? In november 2021 publiceerde Aedes de resultaten van de achtste benchmark voor de woningcorporatiesector.
» lees meer
 
Politiek: bouw met ons mee!
Met de gemeenteverkiezingen voor de deur vragen Vidomes en SVH extra aandacht voor sociaal wonen. Wethouders en partijen ontvingen het memo ‘Bouw met ons mee‘ met daarin drie uitdagingen.
» lees meer
 
Nieuwe prestatieafspraken met drie werkgemeenten
Al lange tijd maken we prestatieafspraken met onze werkgemeenten. We zetten de belangrijkste afspraken van 2022 voor u op een rij.
» lees meer
Meer nieuws
» Proef geslaagd: seniorenmakelaars blijven in Zoetermeer
» Rookmelder verplicht vanaf deze zomer
» Studenten en senioren in één huis
 
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
 
Reageren op deze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op.
Twitter   Linkedin   Youtube
aanmelden  |  mijn gegevens  |  afmelden
www.vidomes.nl