En verder: seniorenmakelaars, hogere energieprijzen, rookmelders
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
Vidomes
Huurdersnieuwsbrief
1 februari 2022
Terugblikken en vooruitkijken

Op 13 april sluiten we ons jubileumjaar af. Graag kijk ik met u terug naar de feestelijke momenten waarop we samen met onze huurders ons honderdjarig bestaan vierden. Ondertussen spanden we ons ook in om onze dienstverlening voor de komende honderd jaar nog verder te verbeteren. We hebben nu bijvoorbeeld overal ‘ogen en oren’ in de wijk. Zo kunnen nog meer huurders rekenen op een prettige, veilige en schone woonomgeving. Ik vertel u er graag meer over. » lees meer

 
Jacco Maan
Bestuurder Vidomes
 
Seniorenmakelaars helpen passende woning zoeken
Bent u 55 jaar of ouder? En wilt u verhuizen van een grote huurwoning naar een kleinere of gelijkvloerse woning? Maak dan kennis met onze seniorenmakelaars.
» lees meer
 
Rookmelder verplicht vanaf deze zomer
Op 1 juli moet in elk huis op elke verdieping een rookmelder hangen. Nog geen rookmelder in uw woning? Dan komen we binnenkort langs.
» lees meer
 
Hogere energieprijzen – wat kunt u doen?
De prijzen voor gas en stroom zijn flink gestegen. Dat zorgt voor een hogere energierekening. Wat kunt u doen om het verbruik zo laag mogelijk te houden? Vidomes geeft u graag besparingstips.
» lees meer
 
Verkiezingen: corporaties doen oproep aan gemeenten
De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan. Hoe kunnen politieke partijen en wethouders meer mogelijk maken als het gaat om wonen? Vidomes en SVH stuurden hen alvast een ‘inspiratielijst’.
» lees meer
 
Terugblik op ons jubileumjaar
Op 13 april 2021 bestond Vidomes precies 100 jaar. Het hele jaar vierden we ons jubileum. We maakten een overzicht van al onze activiteiten om samen met u terug te blikken.
» lees meer
 
Studenten en senioren in één huis
In het seniorencomplex aan de Bergmanstrook in Zoetermeer wonen sinds september ook twee studenten. Als nieuwe buren bedenken Elise en Elles activiteiten samen met de bewoners.
» lees meer
 
Vidomes levert renovatie-project Petuniatuin op
Het onderhoud en de verduurzaming van de 152 appartementen in het complex Petuniatuin in Zoetermeer is afgerond. De werkzaamheden namen ruim een jaar in beslag.
» lees meer
Meer nieuws
» Proef geslaagd: seniorenmakelaars blijven in Zoetermeer
» Ruim 79.000 woningen extra en betere verdeling in regio Haaglanden
» Nieuwbouw De Entree in Rijswijk van start
 
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
 
Reageren op deze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op.
Facebook   Whatsapp   Youtube
aanmelden  |  mijn gegevens  |  afmelden
www.vidomes.nl