En verder: huurverlaging, cameratoezicht, duurzame stroom voor hoogbouwhuurder
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
Vidomes
Vidomes@stake
20 oktober 2021
Praat u met ons mee over digitale inclusie?

Op 28 oktober is het zover. Dan ontmoet ik u graag tijdens onze jaarlijkse stakeholdersbijeenkomst. Ik nodig u van harte uit om er live bij te zijn in de Haagse Caballero Fabriek, maar u bent ook online welkom. Het thema is de moeite waard: dit jaar besteden we namelijk aandacht aan digitale inclusie. » lees meer

 
Daphne Braal
Bestuurder Vidomes
 
Huurverlaging voor lagere inkomens met hogere huur
Een groot succes voor de betaalbaarheid van de huren: minister Ollongren besloot eerder dit jaar tot een eenmalige huurverlaging voor huurders met een laag inkomen en hoge huur.
» lees meer
 
Vidomes professionaliseert cameratoezicht
Om complexen en buurten leefbaar te houden en te maken, kennen we verschillende maatregelen. Eén daarvan is cameratoezicht. Camera’s zijn namelijk een waardevol verlengstuk van onze ‘ogen en oren in de wijk’ zijn.
» lees meer
 
Toolbox brengt leefbaarheidsideeën bij elkaar
Bij Vidomes zijn zo’n vijftig medewerkers actief in de wijk met als doel de leefbaarheid en woonbeleving voor huurders te verbeteren. Dat doen zij met verschillende leefbaarheidsplannen.
» lees meer
 
Energiecoöperatie levert goedkope, duurzame stroom aan hoogbouwhuurder
Duurzame energie heeft de toekomst. Daarom vinden we dat alle huurders van zonnestroom moeten kunnen profiteren. Ook bewoners in hoogbouwcomplexen. Speciaal voor hen werken we nu samen met Delen Duurzame Energie (DDE).
» lees meer
 
Seniorenwoningen met extra voorzieningen
Met seniorenmakelaars, flatcoaches en het woninglabel 55+ zorgt Vidomes er al jaren voor dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen. Met het nieuwe label ‘Wonen met een Plus’ doen we daar een schepje bovenop.
» lees meer
Meer nieuws
» Zo pakken we de woningnood aan
» Wijkmeesters en wijkbeheerders zijn er voor alle huurders
» Vidomes rondt nieuwbouwproject in Kuyperwijk Delft af
 
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
 
Reageren op deze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op.
Twitter   Linkedin   Youtube
aanmelden  |  mijn gegevens  |  afmelden
www.vidomes.nl