En verder: miniraad, Wonen met een Plus, Vidomes 100 jaar
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
Vidomes
Huurdersnieuwsbrief
14 oktober 2021
Zo pakken we de woningnood aan

De wooncrisis is alles behalve goed nieuws, maar wat ben ik blij dat er nu volop aandacht voor is. Overal zie ik berichten in de media dat nieuwe woningen en bouwlocaties hard nodig zijn. Zelfs tijdens Prinsjesdag en de Algemene Beschouwingen gingen de koning en politici in het parlement er uitgebreid op in. Terecht! » lees meer

 
Daphne Braal
Bestuurder Vidomes
 
Wijkmeesters en wijkbeheerders voor alle huurders
Vidomes wil er zijn voor al haar huurders. Daarom hebben al onze woongebouwen en buurten vanaf 1 oktober 2021 een wijkbeheerder of wijkmeester.
» lees meer
 
Huurverlaging voor lagere inkomens met hogere huur
Een groot succes voor de betaalbaarheid van de huren: minister Ollongren besloot eerder dit jaar tot een eenmalige huurverlaging voor huurders met een laag inkomen en hoge huur.
» lees meer
 
Ook kinderen en jongeren praten mee bij Vidomes
Bij Vidomes horen we graag van onze huurders wat goed gaat en wat beter kan. Om te weten wat onze jongste huurders belangrijk vinden, hebben we nu een miniraad en een jongerenpanel.
» lees meer
 
Seniorenwoningen met extra voorzieningen
Seniorenwoningen met het woonlabel 55+ zijn bedoeld om op latere leeftijd zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. In aanvulling hierop is het ‘Wonen met een Plus’ label ontwikkeld.
» lees meer
 
Vidomes 100 jaar: een fotocollage
Vidomes bestaat dit jaar 100 jaar! We blikken graag met u terug op de afgelopen eeuw. Daarom zijn we op zoek naar foto’s van door de tijd heen. Kunt u ons helpen?
» lees meer
 
Huisregels: zo gaan we netjes met elkaar om
Alle medewerkers van Vidomes gaan vriendelijk en respectvol om met u als huurder. Dat zien we ook graag andersom. Daarom zijn er onze huisregels.
» lees meer
 
Vidomes feestdagenkaart ontwerpwedstrijd
Het einde van het jaar komt alweer in zicht. In december verrassen we onze huurders graag met een kaartje. Misschien wel met uw ontwerp!
» lees meer
Meer nieuws
» Energiecoöperatie DDE Vidosol levert goedkope en duurzame stroom
» Vidomes en Heembouw sluiten overeenkomst voor bouw 67 appartementen
» Vidomes rondt nieuwbouwproject in Kuyperwijk Delft
 
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
 
Reageren op deze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op.
Facebook   Whatsapp   Youtube
aanmelden  |  mijn gegevens  |  afmelden
www.vidomes.nl