Eenmalige huurverlaging bij laag inkomen, geld besparen met de energiecoach en meer... Online lezen  |  Afmelden
Vidomes
Huurdersnieuwsbrief
12 februari 2021
Welkom in het 100e jaar van Vidomes
We hebben allemaal een gek jaar achter de rug. Voor iedereen was 2020 een jaar van aanpassen. Maar ondanks de coronacrisis ging onze dienstverlening aan onze huurders zo goed mogelijk door. En nu zitten we in 2021, een nieuw jaar met nieuwe plannen én ons 100-jarig jubileum. Graag blik ik kort terug en uitgebreid vooruit met u. » lees meer
 
Jacco Maan
Bestuurder Vidomes
 
Eenmalige huurverlaging bij laag inkomen en hoge huur
De Tweede Kamer is akkoord met een wetsvoorstel van minister Ollongren. Huurders met een laag inkomen en hoge huur in 2021 hebben recht op een eenmalige huurverlaging.
» lees meer
 
Geld besparen met de energiecoach
Kent u onze energiecoaches al? Een energiecoach is een Vidomes-medewerker of bewoner die tot coach is opgeleid. Deze coach kijkt samen met u naar uw energieverbruik. 
» lees meer
 
Nieuwe woningfoto’s op Woonnet Haaglanden
Bij bijna al onze advertenties op Woonnet Haaglanden vindt u nu nieuwe foto’s en plattegronden. Daar zijn we trots op, want het helpt bij het maken van de juiste keuzes.
» lees meer
 
Mijn Vidomes volop in ontwikkeling
Sinds 2020 regelt u uw zaken makkelijk online via Mijn Vidomes. Zo kunt u bijvoorbeeld reparaties melden en inplannen, een service-abonnement afsluiten of uw gegevens inzien. 
» lees meer
 
Aedes-benchmark: Vidomes zet mooie stappen
Hoe goed doet Vidomes het vergeleken met andere woningcorporaties? De Aedes-benchmark zet de prestaties van bijna alle corporaties naast elkaar. 
» lees meer
 
Vidomes werkt aan nieuwbouw in Palenstein
We werken hard aan een plan om 67 sociale 2- en 3-kamerappartementen te bouwen vlakbij het nieuwe winkelcentrum. De eerste ontwerpschetsen zijn al klaar. 
» lees meer
 
Corona: we vragen u om begrip en geduld
Door corona lopen sommige zaken anders dan u gewend bent. Veiligheid en gezondheid voor u en onze medewerkers staat voorop.
» lees meer
Reageren op deze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op.
Facebook   Twitter   Whatsup
aanmelden  |  mijn gegevens  |  afmelden
www.vidomes.nl