Regel uw zaken simpel en snel! Online lezen  |  Afmelden
Vidomes
Nieuwsflits
18 februari 2020
Nieuwsflits Mijn Vidomes
Ook u doet waarschijnlijk veel online. Uw bank- en energiezaken bijvoorbeeld, of bestellingen via Bol.com of Wehkamp. Bij Vidomes kunt u vanaf dit voorjaar aan de slag met Mijn Vidomes: een beveiligde online plek waar uw persoonlijke gegevens staan, en u van alles kunt regelen. Meer hierover in deze Nieuwsflits.
 
Wat kan ik allemaal met Mijn Vidomes?
U kunt bijvoorbeeld zelf een reparatieverzoek doen en meteen inplannen. Heel gemakkelijk, want u doet dit op een moment dat het ú uitkomt. Ook ziet u wat er al gemeld is in uw eigen gebouw, zoals een kapotte lift. En uw gegevens kunt u eenvoudig zelf inzien en wijzigen als dat nodig is.
 
Is het nodig om in te loggen in Mijn Vidomes?
Ja, dat is nodig! Uw persoonlijke gegevens staan er namelijk in, en u regelt er zaken die met úw woning te maken hebben. Wij vinden het daarom belangrijk dat dit op een veilige manier gebeurt. En dat u de enige bent die deze gegevens kan bekijken en eventueel wijzigen. In het voorjaar krijgt u een activatiecode thuisgestuurd, waarmee u uw account kunt activeren. U hoeft hier niets voor te doen: deze valt vanzelf bij u op de mat.
 
Wat zijn de voordelen van Mijn Vidomes?
U gebruikt Mijn Vidomes op een moment dat het ú uitkomt. Onderweg, of gewoon vanuit uw eigen luie stoel. En als u bijvoorbeeld een reparatieverzoek doet, dan kunt u dit meteen inplannen. Ook bekijkt u gemakkelijk oude meldingen. En u hoeft niet meer te wachten aan de telefoon.

Kan ik jullie nog wel bellen?
Natuurlijk kan dat! Want het kan - zeker in het begin - best even lastig of spannend zijn om uw zaken online te regelen. Dus komt u er niet uit, of heeft u een vraag die u liever persoonlijk met iemand van Vidomes bespreekt? Belt u ons dan gerust; we helpen u graag!

Alvast kennismaken met Mijn Vidomes bij u in de buurt?
Dat kan in de maand maart. Dan organiseert Vidomes op verschillende locaties een kennismaking met Mijn Vidomes. Ook bij ú in de buurt. U kiest zelf welke locatie voor u het beste uitkomt, en u krijgt uitleg over Mijn Vidomes. Ook kunt u zelf aan de slag en vragen stellen. En natuurlijk horen we graag wat u van Mijn Vidomes vindt! We doen dit in groepen van maximaal tien personen, zodat we alle tijd en aandacht voor u hebben. Dus wilt u als eerste meer zien van Mijn Vidomes? Meld u dan aan.

Volgende maand een nieuwe Nieuwsflits met meer informatie over Mijn Vidomes!

 
Kennismaking Mijn Vidomes
Verschillende data in maart
Rijswijk, Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg en Delft
Aanmelden
Reageren op deze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op.
Facebook   Twitter   Whatsup
aanmelden  |  mijn gegevens  |  afmelden
www.vidomes.nl