En verder: extra seniorenmakelaars en flatcoaches, maatwerk in aanmaningsproces huurachterstand en verduurzamingsprojecten Online lezen  |  Afmelden
Vidomes
Vidomes@stake
17 oktober 2019
Zie ik u tijdens onze stakeholdersbijeenkomst?
Donderdagmiddag 31 oktober ontmoet ik u graag tijdens onze jaarlijkse bijeenkomst voor stakeholders. Net als elk jaar gaan we graag met u in gesprek over een actueel thema. Deze keer gaat het over ‘ondermijnende criminaliteit in het wonen’. Een thema dat in heel Nederland met name in de sociale huursector speelt en dat om betrokkenheid van alle maatschappelijke partners vraagt. Wat staat er die middag op het programma? » lees meer
 
Daphne Braal
Bestuurder Vidomes
Extra seniorenmakelaars voor Delft en Zoetermeer
Het aanbod aan sociale huurwoningen in onze regio loopt jaar na jaar terug. De wachttijden lopen op: nu al tot zes jaar. Extra seniorenmakelaars voor Delft en Zoetermeer moeten de doorstroming bevorderen.
» lees meer
Vernieuwing in prestatieafspraken: flatcoach voor Leidschendam-Voorburg
Bij de jaarlijkse prestatieafspraken met gemeenten, corporaties en huurderorganisaties zetten wij in op vernieuwing. Na Rijswijk krijgt nu ook Leidschendam-Voorburg een flatcoach.
» lees meer
Maatwerkaanpak in aanmaningsproces huurachterstand
Hoe zorgen we voor minder huurachterstand? Naast een nauwe samenwerking met onze sociale partners kiezen we voor een gedifferentieerde huurdersbenadering in het aanmaningsproces.
» lees meer
Verduurzaming woningen: van energielabel E naar A++
Bij de verbetering van ons vastgoed investeren we fors in de verduurzaming van onze woningen, zodat ze minder energie verbruiken en meer comfort bieden. Twee projecten lichten we eruit.
» lees meer
Pilot De Leyens: plaatsing zonnepanelen buiten onderhoud om
We willen meer woningen voorzien van zonnepanelen. Was de plaatsing altijd gekoppeld aan onderhoudsprojecten, in de wijk De Leyens laten we deze koppeling los.
» lees meer
Reageren op deze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op.
Facebook   Twitter   Whatsup
aanmelden  |  mijn gegevens  |  afmelden
www.vidomes.nl