En verder: betere doorstroming door flatcoaches, duurzamere woningen en tips over brandveiligheid en goed ventileren Online lezen  |  Afmelden
Vidomes
Huurdersnieuwsbrief
15 oktober 2019
Applaus voor onze actieve huurders
 

Bij Vidomes doen de medewerkers er alles aan om huurders zo prettig en zo veilig mogelijk te laten wonen. Daarbij kunnen we niet zonder de ogen en oren van onze huurders. We zijn dan ook erg blij met de 340 actieve bewoners die met ons meedenken en meepraten. Op 7 september hebben we – samen met de Huurdersraad – al deze mensen in het zonnetje gezet tijdens een bedankdag. Sluit u zich ook aan bij deze actieve groep huurders?
 
» lees meer

 
Daphne Braal
Bestuurder Vidomes
Prestatieafspraken: uitbreiding flatcoaches, betere doorstroming
Vidomes maakt elk jaar prestatieafspraken met gemeenten, andere corporaties en huurdersorganisaties. Dit jaar was er extra aandacht voor flatcoaches en een verbeterde doorstroming.
» lees meer
98 woningen Buytenwegh van energielabel C naar A+
In de Zoetermeerse wijk Buytenwegh verbetert Vidomes 98 eengezinswoningen. De woningen worden niet alleen comfortabeler, maar verbruiken ook minder energie. Zo maakt Vidomes haar woningen steeds duurzamer.
» lees meer
Praat u binnenkort mee in de Huurdersraad?
De Huurdersraad Vidomes komt op voor de belangen van alle huurders van Vidomes. Laat ook uw stem horen en oefen invloed uit op onderwerpen die alle huurders aangaan. De raad heeft nu plek voor vier algemeen bestuursleden.
» lees meer
Zo voorkomt u brand in huis
De brandweer krijgt elk jaar duizenden meldingen van brand in een woning. Vaak ontstaat de brand door onvoorzichtig gebruik van apparatuur. Wat kunt u doen om brand in huis te voorkomen?
» lees meer
Haal de zon in huis!
Vidomes wil nog meer mensen laten profiteren van zonne-energie. Tot nu toe kwamen huurders alleen in aanmerking voor zonnepanelen bij renovatie en groot onderhoud. In de Zoetermeerse wijk De Leyens kunnen bewoners nu ook zonder onderhoud het voordeel van de zon in huis halen.
» lees meer
Goed ventileren: belangrijk voor uw gezondheid
Voor een gezond klimaat in huis is het belangrijk dat u dagelijks ventileert. Ook als het buiten kouder wordt. We zetten alle ventilatietips voor u op een rij.
» lees meer
Denkt u met ons mee in het klantenpanel?
Vidomes gaat graag met u in gesprek over verschillende onderwerpen. Door aan u en andere huurders te vragen wat goed gaat en wat beter kan, proberen we onszelf elke dag te verbeteren. Dit doen we met behulp van verschillende klantenpanels. Iets voor u? Meld u aan.
» aanmelden
 
Reageren op deze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op.
Facebook   Twitter   Whatsup
aanmelden  |  mijn gegevens  |  afmelden
www.vidomes.nl