Online lezen  |  Afmelden
Vidomes
@stake
7 maart 2019
Van strategische visie naar tastbare doelen
“Met de doelenkaart 2019-2022, ons ondernemingsplan op A4-formaat, hebben we onze strategische visie vertaald naar tastbare doelen voor de komende jaren. Op welke thema’s wil Vidomes het verschil maken? Wat doen we concreet in 2019 om onze doelen waar te maken? En op welke punten zoeken we de samenwerking met u als stakeholder? Ik praat u graag bij.” » lees meer
 
Daphne Braal
Bestuurder Vidomes
Sociaal huurakkoord: huren betaalbaar houden
Hoe kunnen we de huren betaalbaar houden? Met het nieuwe landelijke huurakkoord hebben woningcorporaties, Woonbond en het ministerie van Binnenlandse Zaken daar duidelijke afspraken over gemaakt die nog verder worden uitgewerkt.
» lees meer
Per 1 april: nieuwe aannemers voor Vidomes
Voor de meeste reparatieverzoeken die bij Vidomes binnenkomen werken wij samen met een tweetal aannemers. Vanaf 1 april kan het zijn dat er een medewerker van een nieuwe aannemer bij onze huurders voor de deur staat.
» lees meer
Doelenkaart: concrete vertaling van onze visie
Begin 2018 publiceerden we onze strategische visie met de titel ‘Verschil Maken’. Die visie omvat onze maatschappelijke opgave, namelijk dat we mensen die op ons zijn aangewezen, een thuis geven.
» lees meer
Klimaatakkoord: wat betekent het voor corporaties?
Tot aan 2030 moet de CO2-uitstoot van Nederland met tenminste 49% omlaag. In de plannen van het voorlopig Klimaatakkoord spelen woningcorporaties daarbij een belangrijke rol. Hoe zit dat precies?
» lees meer
Gezamenlijke aanpak overlast loont
Kwetsbare mensen veroorzaken steeds vaker overlast in de wijk. In Zoetermeer bijvoorbeeld zitten gemeente, politie, collega-corporaties en zorgpartners nu tweewekelijks om de tafel om samen op te trekken. Voordeel: betere afstemming.
» lees meer
Nieuwe werkwijze verbreedt draagvlak prestatieafspraken
Het maken van prestatieafspraken blijkt telkens een intensief proces. In Rijswijk en Leidschendam-Voorburg leidde een nieuwe werkwijze tot een breder draagvlak en een snellere besluitvorming.
» lees meer
 
Reageren op deze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op.
Facebook   Twitter   Whatsup
aanmelden  |  mijn gegevens  |  afmelden
www.vidomes.nl