Online lezen  |  Afmelden
Vidomes
Huurdersnieuwsbrief
7 maart 2019
Uw mening is onze kans om het nog beter te doen
"U kent het vast: u bestelt iets online of belt bijvoorbeeld uw energieleverancier en na afloop krijgt u direct een enquête per e-mail. Ik kan me goed voorstellen dat u niet altijd zin heeft om iets in te vullen. Toch wil ik u vriendelijk vragen om wél mee te werken als Vidomes naar uw mening vraagt. Het kost maar een paar minuten tijd en we beloven u niet elke keer lastig te vallen. Waarom we uw mening over onze dienstverlening zo belangrijk vinden? Ik leg het graag uit."
» lees meer
 
Daphne Braal
Bestuurder Vidomes
Per 1 april: nieuwe aannemers voor Vidomes
Voor de meeste reparatieverzoeken die bij Vidomes binnenkomen werken wij samen met een tweetal aannemers. Vanaf 1 april kan het zijn dat er een medewerker van een nieuwe aannemer bij u aanbelt. 
» lees meer
Uw mening is belangrijk voor onze dienstverlening
Bij Vidomes onderzoeken we regelmatig hoe tevreden huurders over onze organisatie en dienstverlening zijn. Wat hebben we in 2018 bereikt? En wat doen we met uw reacties?
» lees meer
Hoe Vidomes ook zelf aan duurzaamheid doet
Bij Vidomes doen we veel aan duurzaamheid. We isoleren onze woningen en maken ze aardgasvrij. Maar wat doen we zelf aan duurzaamheid?
» lees meer
Voorkom koolmonoxide-vergiftiging en gaslekkage
Iedere twee jaar controleren we uw cv-installatie. Zo verkleinen we de kans op koolmonoxidevergiftiging. Maar wist u dat uw gasfornuis ook een gevaar kan vormen?
» lees meer
Dit betekent het nieuwe huurakkoord voor u
Hoe kunnen we de huren betaalbaar houden? Met het nieuwe landelijke huurakkoord hebben woningcorporaties en Woonbond daar afspraken over gemaakt.
» lees meer
Een betere buurt? Plant je idee!
Een gezamenlijke opruimdag, een opfleurbeurt voor de galerijen of samen met uw buren wat doen aan de veiligheid. Met de actie ‘Plant je idee!’ biedt Vidomes u de kans om uw idee werkelijkheid te laten worden.
» lees meer
Groenonderhoud: duurzame hoveniers
Hoe kunnen we ons groenonderhoud slimmer en duurzamer uitvoeren? Vidomes koos voor twee hoveniersbedrijven die duurzaam tuinieren.
» lees meer
 
Reageren op deze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op.
Facebook   Twitter   Whatsup
aanmelden  |  mijn gegevens  |  afmelden
www.vidomes.nl