Extra aandacht voor reparatieonderhoud
Lees online  |  Afmelden
Nieuwsbrief Vidomes | 13 juli 2018

Column
Naar een betere dienstverlening: extra aandacht voor reparatieonderhoud
Wat verwacht u van Vidomes? Wat vindt u belangrijk in onze dienstverlening? Vorig jaar spraken we er veel huurders over. De gesprekken vormen de basis van ons toekomstplan, onze klantvisie, en de bijbehorende vier klantwaarden: betrouwbaar, dichtbij, persoonlijk en samen. Nu is het tijd om de woorden in daden om te zetten. Als eerste pakken we het reparatieonderhoud aan. We willen uw reparatieverzoek vaker in één keer oplossen. En hebben we meer tijd nodig, dan laten we u weten wanneer we bij u terugkomen.

» Lees meer

Project Doe Mee: alle ruimte voor stem en talent van flatbewoners Leidschendam
Hoe maken we van onze flats een fijnere plek om te wonen? In Leidschendam praten de bewoners aan de Burgemeester Velthuijsenlaan en Burgemeester van Duyvendijklaan mee over de toekomst van hun flats. Naast het noodzakelijk onderhoud zoeken ze samen met Vidomes ook naar andere mogelijkheden om hun complex te verbeteren. Wat zien ze graag veranderd? En wat kunnen ze zelf bijdragen om samen fijner te wonen? Een overzicht van wat er tot nu toe gebeurd is.
» Lees meer
Praat u in onze Huurdersraad mee over belangrijke huurderszaken?
Huuraanpassingen, renovatie- en sloopplannen, groot woningonderhoud en maatregelen voor energiebesparing. Sommige zaken raken u als huurder direct. Dan is het fijn dat u er – ook namens andere huurders – over mee kunt praten. Dat kan in onze Huurdersraad! De raad zoekt vier nieuwe bestuursleden voor Delft, Rijswijk en Zoetermeer. Komt u erbij?
» Lees meer
De winnaars van Plant je idee! 2018 zijn bekend
Hoe kunnen we de buurt mooier, schoner en veiliger maken? In de maand april kregen alle huurders van Vidomes de kans om hun idee voor een betere leefbaarheid te ‘planten’ bij Vidomes. Per regio (Delft, Zoetermeer, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg & Leidschenveen) was er een budget van maximaal € 5.000, - beschikbaar. De jury heeft inmiddels gestemd. Maak kennis met de vijf winnende projecten.
» Lees meer
De nieuwe privacywet AVG en Vidomes. Wat betekent het voor u?
U heeft het ongetwijfeld al gehoord of voorbij zien komen. Sinds 25 mei wordt uw privacy in alle EU-landen volgens dezelfde regels beschermd. Wat betekent dat voor u als huurder van Vidomes?
» Lees meer
@vidomesKCC
 
facebook.com/vidomes
 
06 - 13 27 59 72
www.vidomes.nl
088 – 845 66 00
 
 
 
Mijn gegevens
Aanmelden
Afmelden
 
 
Reageren naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op.
Meer informatie over onze bewonerscommissies en Huurdersraad Vidomes.