2017: prima jaar met een heftig slot
Lees online  |  Afmelden
Vidomes@stake | 13 juli 2018

Column
2017: prima jaar met een heftig slot
Misschien zag u ze al voorbijkomen. Ons jaarverslag over vorig jaar en de beknopte versie ervan. De algemene strekking: 2017 was een prima jaar, waarin we veel hebben bereikt. Ook dankzij u als maatschappelijke partner. Toch had het jaar voor onze woningcorporatie ook een heftig slot.

» Lees meer

De nieuwe privacywet AVG en Vidomes. Wat betekent het voor u?
U heeft het ongetwijfeld al gehoord of voorbij zien komen. Sinds 25 mei wordt uw privacy in alle EU-landen volgens dezelfde regels beschermd. Wat betekent dat voor u als relatie van Vidomes?
» Lees meer
Klantwaarden: uitgangspunt voor gedrag, communicatie en processen
‘Vidomes wil betrouwbaar, persoonlijk en dichtbij zijn, en samen met haar huurders optrekken.’ Op basis van gesprekken met huurders, de Huurdersraad en medewerkers formuleerden we onze vier nieuwe klantwaarden. Ze vormen het uitgangpunt voor onze communicatie, ons gedrag en de herinrichting van onze dienstverleningsprocessen.
» Lees meer
Flatcoach raakt lokaal, regionaal en nationaal de juiste snaar
Het project Flatcoach in Rijswijk draait op volle toeren en werpt inmiddels zijn vruchten af. Niet alleen bewoners, partnerorganisaties en onderzoekers zijn enthousiast, ook regionaal en landelijk is er veel interesse. Alle reden om het project nu verder uit te breiden.
» Lees meer
Corporatievoorstel: kijk niet alleen bij toewijzing of woning past bij huurder
Mensen die goedkoper - of juist duurder - wonen dan nodig, gezinnen die te krap wonen, en kleine huishoudens in een te grote woning. Als mensen er zelf voor kiezen en het niet ten koste gaat van schaarse woningen, is dat geen probleem. Maar helaas, mensen wonen soms noodgedwongen in de verkeerde woning of met een te dure huurprijs. Door niet alleen bij de toewijzing te kijken of de woning bij de huurder past, maar dat blijvend te doen, willen de corporaties – aangevoerd door Vidomes – dit probleem aanpakken.
» Lees meer
@vidomes
 
facebook.com/vidomes
 
www.vidomes.nl


 
 
Mijn gegevens
Aanmelden
Afmelden 
 
Reageren naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op.