Over ons huurbeleid, duurzaam wonen en meer
Lees online  |  Afmelden
Vidomes@stake | 29 maart 2018
Een kennismaking
Interim-bestuurder Monique Groskamp over Vidomes

Met jaren ervaring op financieel en managementgebied kent Monique Groskamp vele organisaties van binnen en buiten. Sinds kort is ze interim-bestuurder bij Vidomes.

Hoe kijkt zij aan tegen onze corporatie? Wat valt haar op? En waar liggen haar aandachtspunten voor de tijd dat ze bij ons is? 
Lees meer
Huurbeleid 2018: Vidomes zet maatwerk voort
Geen huurverhoging maar huuraanpassing. Net als in 2017 levert Vidomes – binnen de mogelijkheden van de wet – zo veel mogelijk maatwerk bij de jaarlijkse aanpassing van de huurprijs. Wie meer betaalt dan de vastgestelde streefhuur, kan ook dit jaar weer rekenen op een huuraanpassing onder de inflatie. Verder is er weer een kwijtscheldingsregeling.
» Lees meer
Hoe helpen we onze huurders om duurzaam te wonen?
We maken onze woningen stap voor stap energiezuiniger. Het is daarbij óók belangrijk dat onze bewoners wéten hoe ze hun woning duurzaam gebruiken. Zo bereiken we samen het beste resultaat! Daarom onderzoeken we in een pilot hoe we onze bewoners hier het beste voorlichting over geven.
» Lees meer
Nieuwbouw voor Van der Goesstraat en Van Schuijlenburchstraat
Vidomes gaat 86 woningen aan de Van der Goesstraat en Van Schuijlenburchstraat slopen in Delft. Op de plek komen verschillende typen sociale huurwoningen terug: eengezinswoningen en appartementen met 2 tot 4 kamers.
» Lees meer
Vierjaarlijkse visitatie: inzicht in ons maatschappelijk presteren
Hoe goed presteert Vidomes op het terrein van haar maatschappelijke opgaven, ambities, vermogen en governance? Het antwoord volgt uit de wettelijk verplichte visitatie, die voor alle corporaties in Nederland geldt. Vidomes laat de visitatie momenteel uitvoeren door een onafhankelijk bureau. Waar liggen de aandachtspunten? En hoe staat Vidomes tegenover dit visitatie-instrument?
» Lees meer
@vidomes
 
facebook.com/vidomes
 
www.vidomes.nl


 
 
Mijn gegevens
Aanmelden
Afmelden 
 
Reageren naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op.