Win jij € 5.000,- voor jouw idee?
Lees online  |  Afmelden
Nieuwsbrief Vidomes nr. 1 | 22 maart 2018
Daphne Braal over...
De nieuwe strategische visie van Vidomes
Vidomes heeft een nieuwe strategische visie. Hierin staan niet alleen onze plannen voor de komende jaren, maar ook vijf verhalen van huurders. Stuk voor stuk eerlijke verhalen die ons inspireren om echt het verschil te maken voor onze huurders. Bestuurder Daphne Braal vertelt meer over de persoonlijke verhalen en over de vijf belangrijkste onderwerpen waar Vidomes extra aandacht voor heeft.

>> Lees meer
Huuraanpassing op 1 juli: hetzelfde beleid als in 2017!
Dit jaar past Vidomes hetzelfde beleid toe als vorig jaar. Opnieuw kunnen huurders een kwijtschelding aanvragen, als de huur hoog is en het inkomen laag. De inflatie is dit jaar 1,4%. Vorig jaar was dat maar 0,3%. Daardoor verhogen we meer huren en krijgen weinig huurders dit jaar een huurverlaging. Vóór 1 mei krijgt u een brief met wat er precies voor uw situatie geldt.
» Lees meer
Nieuwe huurder? Vidomes komt graag op huisbezoek
In alle hectiek rond de verhuizing is het niet altijd makkelijk om informatie te delen en kennis te maken. Daarom komen de Vidomes-complexbeheerders vanaf dit jaar graag op huisbezoek bij bijna alle nieuwe huurders. De eerste proef met het huisbezoek eind 2017 was erg geslaagd, zo vonden zowel de huurders als de complexbeheerders.
» Lees meer
Een betere buurt? Plant jouw idee!
Een gezamenlijke opruimdag, een opfleurbeurt voor de galerijen of samen met je buren wat doen aan de veiligheid. Een simpel idee is genoeg om een verschil te maken voor jouw buurt of complex. Met de actie ‘Plant jouw idee!’ biedt Vidomes je de kans om jouw idee werkelijkheid te laten worden. Vertel ons hoe jij je buurt of complex wilt verbeteren en maak kans op een budget tot € 5.000,-. 
» Lees meer
Film: zo bespaart u energie en geld
De thermostaat een graadje lager, korter douchen, wassen op lagere temperaturen... Wie z’n best doet, kan zomaar een flink bedrag per jaar op de energierekening besparen. Een filmpje van Vidomes, WoonInvest en de gemeente Leidschendam-Voorburg zet alle bespaartips voor u op een rij.
» Lees meer
Bewoners aan het woord
Peter Zwaan Janny en Peter meneer en mevrouw Buijs Bart en begeleidster Chantal
@vidomesKCC
 
facebook.com/vidomes
 
06 - 13 27 59 72
www.vidomes.nl
088 – 845 66 00
 
 
 
Mijn gegevens
Aanmelden
Afmelden
 
 
Reageren naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op.
Meer informatie over onze bewonerscommissies en Huurdersraad Vidomes.