Wat is een gewoon goede woning? Praat u mee?
Lees online  |  Afmelden
Vidomes-Nieuwsbrief | 18 september 2017

Column Daphne Braal
Hoe goed moet een woning zijn?

Een gewoon goede woning. Wat is dat precies? En waar moet deze aan voldoen als het gaat om bijvoorbeeld veiligheid en duurzaamheid? Denkt Vidomes hier hetzelfde over als onze huurders? Donderdagavond 2 november gaan we hierover in gesprek met onze bewoners. Een onderwerp, waar veel bij komt kijken. Bestuurder Daphne Braal legt uit. 

Lees meer

Nieuwe ruimte voor Huurdersraad Vidomes
Voor in totaal tien bestuursleden en twee secretariële ondersteuners bleek de vorige ruimte van de Huurdersraad Vidomes toch iets te klein. Reden voor Vidomes om samen met de raad naar een nieuwe ruimte te zoeken. Sinds 6 september is de Huurdersraad Vidomes te vinden aan het Van ’t Hoffplein 1 in Zoetermeer.
» Lees meer
Een schoon en net woongebouw? Samen wonen doen we zo!
Iedereen woont graag in een schone en nette omgeving. Daar zorgt u samen met uw buren voor. Toch lukt het niet altijd om de boel schoon, netjes en veilig te houden. Daarom zijn we in 14 woongebouwen van start gegaan met het project ‘Samen wonen doen we zo!’. Omdat het project zo succesvol is, komen er nu waarschijnlijk nog eens 18 gebouwen bij. Wat doet Vidomes precies in die gebouwen? En wat levert het op?
» Lees meer
Wat is een gewoon goede woning? Praat u mee?
Een gewoon goede woning. Wat is dat precies? En waar moet deze aan voldoen als het gaat om bijvoorbeeld veiligheid en duurzaamheid? En denkt Vidomes hier hetzelfde over als onze huurders? Binnenkort gaan we hier een avond over in gesprek met onze bewoners. Daphne Braal, bestuurder van Vidomes vertelt er meer over in haar column. Wilt u erbij zijn? Lees hier hoe u zich kunt aanmelden.
» Lees meer
Fraude met papieren door woningzoekenden
Vidomes constateert steeds vaker dat sommige woningzoekenden gebruikmaken van valse inkomensverklaringen en GBA-gegevens (Gemeentelijke Basisadministratie). Ook andere corporaties hebben hier last van. Reden voor de gezamenlijke corporaties in Haaglanden om hard op te treden tegen dit ernstige vergrijp.
» Lees meer
Zo bespaart u op de verwarmingskosten
Nog even en de verwarming gaat weer aan. Wie zuinig omgaat met energie, spaart niet alleen het milieu maar ook de portemonnee. Vidomes geeft u graag vijf tips, waarmee u heel eenvoudig bespaart op de verwarming van uw woning.
» Lees meer
Einde voor de acceptgiro bij Vidomes
De huur betalen met een acceptgiro? Sinds 1 juli kan dit niet meer bij Vidomes. Als vervanger van de acceptgiro sturen we nu een factuur. Ook kunnen huurders betalen per makkelijke automatische incasso of via een periodieke overschrijving.
» Lees meer
Werk in uitvoering
Nieuwstraat 24a t/m 32f Jan de Oudeweg /
Prof. Telderslaan
Oplevering Debussyflat Van der Goesstraat en van Schuijlenburchstraat
@vidomesKCC
 
facebook.com/vidomes
 
06 - 13 27 59 72
www.vidomes.nl
088 – 845 66 00
 
 
 
Mijn gegevens
Aanmelden
Afmelden
 
 
Reageren naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op.
Contactgegevens van bewonerscommissies en de Huurdersraad