Over duurzaamheid, huuraanpassing en meer
Lees online  |  Afmelden
Vidomes@stake | 20 april 2017
Column

Duurzaam onderweg naar 2050

In februari stelde Vidomes haar duurzaamheidsvisie tot 2050 vast. Stip op de horizon: zorgen voor goed en betaalbaar wonen, zónder belasting van het milieu. Dat klinkt eenvoudig, maar zoiets heeft veel gevolgen.

Bestuurder Daphne Braal vertelt in haar column hoe Vidomes de eindbestemming wil bereiken. Lees meer
Vidomes breidt kwijtscheldingsregeling huurverhoging uit
Voor 1 mei sturen wij de jaarlijkse brief over de huuraanpassing naar onze huurders. Sinds 2013 kunnen huurders bij ons kwijtschelding aanvragen bij een huurverhoging. Dit jaar is die regeling uitgebreid. De kwijtscheldingsregeling draagt bij aan onze ambitie om de komende jaren nadrukkelijk in te zetten op betaalbaarheid. Maar ook de manier waarop we onze huren aanpassen. We vertellen u hier graag meer over.
» Lees meer
“Goed uitleggen dat je een pas op de plaats maakt
vanwege beschermde diersoorten”
Bij renovatie- en nieuwbouwprojecten kan niemand voorbij aan de Wet natuurbescherming. Ook Vidomes niet. Zo houden we bij het opknappen van de woningen aan de Hoogkamerlaan in Rijswijk niet alleen rekening met de mensen, maar óók met de vleermuizen die er wonen. Karen Orie-Vreugdenhil, projectleider Ecologie, vertelt hoe dat in zijn werk gaat.
» Lees meer
Project Doe Mee!: bewoners praten mee over toekomst flats
Bewoners en Vidomes zijn het erover eens: de flats aan de Burgemeester Velthuijsenlaan en Burgemeester van Duyvendijklaan in Leidschendam kunnen op verschillende punten beter. Maar niet alles is technisch haalbaar en betaalbaar. Wat is nu echt belangrijk? En wat gaan we wel en niet doen? In het project Doe Mee zitten Vidomes én bewoners samen aan tafel om een antwoord te vinden waar alle partijen tevreden mee zijn. De eerste keuzes zijn gemaakt.
» Lees meer
Palenstein vernieuwt! - een update
Wie na jaren weer een bezoek brengt aan de wijk Palenstein, kan maar tot één conclusie komen: er is veel veranderd. Het wordt steeds aantrekkelijker om hier te wonen. Stap voor stap vernieuwen we deze wijk samen met de gemeente en onze collega-corporaties. Het resultaat is steeds beter zichtbaar. En daar zijn we trots op!.
» Lees meer
@vidomes
 
facebook.com/vidomes
 
www.vidomes.nl


 
 
Mijn gegevens
Aanmelden
Afmelden 
 
Reageren naar aanleiding van deze nieuwsbrief? stake@vidomes.nl