Vidomes stakeholdernieuwsbrief
Lees online  |  Afmelden
Vidomes@stake december 2016 | 20 december 2016
 
Column
2017: de blik naar buiten

Een betere dienstverlening aan onze huurders, een nauwere samenwerking met onze maatschappelijke partners, meer nieuwbouw- en renovatieprojecten en aandacht voor de betaalbaarheid van wonen. Nu Vidomes de financiële en organisatorische zaken beter op orde heeft, is het tijd om de blik weer naar buiten te richten. Bestuurders Daphne Braal en Klaas Franken praten u bij over Vidomes’ plannen voor 2017.

>> Lees meer
Coördinator dienstverlening stelt zich voor
Vidomes ziet graag dat huurders tevreden zijn. Om de tevredenheid van onze huurders nog verder te vergroten, hebben we sinds kort een coördinator dienstverlening: Babette de Jager. Zij stelt zich graag aan u voor en legt uit wat haar werk inhoudt.
» Lees meer
Maarten Vos over het voordeel van transparantie in de samenwerking
“Als corporatie zetten we maatschappelijke middelen in om onze maatschappelijke doelen te bereiken. Dan is het niet aan ons om de verdeling ervan binnenskamers te houden.” Maarten Vos, manager strategie en innovatie, is er duidelijk over: Vidomes kiest voor transparantie in de samenwerking met haar stakeholders. “Als je alles laat zien, kan dat extra discussies opleveren. Aan ons de taak om een goed verhaal te hebben als we een andere keuze maken dan de stakeholder graag ziet.”
» Lees meer
Fundis-voorzitter Jeroen van den Oever: “Meer zorg tussen thuis en verpleeghuis”
“We hebben het verzorgingshuis wel afgeschaft, maar daar is weinig voor in de plaats gekomen.” Directievoorzitter Jeroen van den Oever werkt met zijn netwerkorganisatie Fundis keihard aan nieuwe faciliteiten en voorzieningen die de kloof tussen thuis en verpleeghuis helpen te overbruggen. Welke initiatieven zijn er genomen? En hoe ziet hij de rol van de maatschappelijke partners en dan met name van de corporaties?
» Lees meer
Aedes-benchmark: Vidomes’ dienstverlening aan huurders kan beter
Eens per jaar vergelijkt Aedes de prestaties van bijna alle woningcorporaties in Nederland. In de benchmark neemt de koepelorganisatie zaken als huurderstevredenheid, bedrijfslasten, beschikbaarheid, betaalbaarheid en onderhoud onder de loep. Hoewel Vidomes het goed doet, kan de dienstverlening aan de huurder beter. We zetten de belangrijkste bevindingen voor u op een rij.
» Lees meer
Nieuwbouw in Leidschendam-Voorburg
In Leidschendam-Voorburg neemt de vraag naar sociale huurwoningen toe en lopen wachttijden op. Daarom werkt Vidomes werkt samen met Wooninvest en de gemeente Leidschendam-Voorburg aan nieuwbouwplannen.

Deze nieuwe woningen moeten zorgen voor een gezonde doorstroming in de verhuisketen. En bijdragen aan de duurzaamheidsdoelstelling van Vidomes.
» Lees meer
@vidomes
 
facebook.com/vidomes
 
www.vidomes.nl


 
 
Mijn gegevens
Aanmelden
Afmelden 
 
Reageren naar aanleiding van deze nieuwsbrief? stake@vidomes.nl