Voor huurders van Vidomes
Lees online  |  Afmelden
Vidomes nieuwsbrief nummer 4 | 20 december 2016
Column Daphne Braal en Klaas Franken
Onze plannen voor 2017

Hoe kunnen we het volgend jaar nog beter voor u doen? In hun column zetten bestuurders Daphne Braal en Klaas Franken de plannen van Vidomes voor 2017 op een rij. Zo gaan we bijvoorbeeld onze dienstverlening bij reparatieverzoeken verbeteren, bouwen we nieuwe woningen, renoveren we meer bestaande complexen en hebben we ook komend jaar extra oog voor betaalbare huren.

Lees meer
Aedes-onderzoek: dienstverlening Vidomes kan beter
Eens per jaar vergelijkt koepelorganisatie Aedes de prestaties van bijna alle woningcorporaties in Nederland. Hoewel Vidomes het best goed doet, kan de dienstverlening aan u als huurder beter. Zeker als het gaat om reparatieverzoeken. Zo moeten we onze afspraken beter nakomen en sneller een oplossing bieden. Alle reden voor Vidomes om dit aan te pakken.
» Lees meer
Van één naar drie seniorenmakelaars
Sinds 2011 helpt de Vidomes-seniorenmakelaar ouderen om te verhuizen van een grote woning naar een appartement dat bij hen past. Zo komen er meer woningen vrij voor gezinnen. De seniorenmakelaar is zo succesvol in haar werk dat er in de regio Haaglanden nu twee extra seniorenmakelaars bijkomen. Ontdek wat de seniorenmakelaars voor u kunnen doen.

» Lees meer
Meer aandacht voor uw reparatieverzoek
Bij Vidomes vinden we dat onze dienstverlening nog beter kan. En dat geldt zeker voor het afhandelen van uw reparatieverzoeken. Coördinator dienstverlening Babette de Jager vertelt over de verbeteringen die Vidomes nu doorvoert.
» Lees meer
Eenvoudig besparen op verwarming en elektriciteit
Wie zuinig omgaat met energie, spaart niet alleen het milieu, maar ook de portemonnee. Vidomes geeft u graag tien tips hoe u eenvoudig kunt besparen op de verwarming van uw woning en uw elektriciteitsverbruik.
» Lees meer
Vidomes pakt schoonmaak complexen aan
Sommige bewoners zijn tevreden over de schoonmaak in hun gebouw. Andere bewoners willen bijvoorbeeld graag dat er vaker wordt schoongemaakt. Ook de manier van schoonmaken verschilt per complex. Om ervoor te zorgen dat alle woongebouwen netjes en op dezelfde manier worden schoongemaakt, nemen we nu alle schoonmaakcontracten onder de loep. 
» Lees meer
Nieuwe leveringsvoorwaarden voor collectieve warmte
Wordt uw woning verwarmd vanuit een centraal ketelhuis? Dan heeft u te maken met onze leveringsovereenkomst en -voorwaarden voor collectieve warmte. De nieuwste ‘spelregels’, die 20 januari 2017 ingaan, zijn overzichtelijker en houden meer rekening met u als klant. Wat is er precies veranderd?
» Lees meer
Nieuwe huurvoorwaarden in voorjaar 2017
Vidomes gaat graag met haar tijd mee. Daarom passen we in het voorjaar van 2017 onze huurvoorwaarden aan. We omschrijven alle ‘spelregels’ straks niet alleen duidelijker, maar houden ook rekening met nieuwe ontwikkelingen, zoals overlast door hennepteelt en illegale verhuur via Airbnb en Wimdu. De vernieuwde algemene huurvoorwaarden gelden alleen voor nieuwe contracten die we afsluiten.

» Lees meer
@vidomesKCC
 
facebook.com/vidomes
 
06 - 13 27 59 72
www.vidomes.nl
088 – 845 66 00
 
 
 
Mijn gegevens
Aanmelden
Afmelden
 
 
Reageren naar aanleiding van deze nieuwsbrief? vidomesnieuwsbrief@vidomes.nl
Contactgegevens van bewonerscommissies en de Huurdersraad