Lees alles over onze dienstverlening
Lees online  |  Afmelden
Vidomes nieuwsbrief nummer 3 | 25 oktober 2016
Column Daphne Braal

Een nog betere dienstverlening 

Samen met collega Klaas Franken bezocht bestuurder Daphne Braal de afgelopen maand opnieuw verschillende Vidomes-complexen. Ze sprak er met medewerkers, onderhoudsmonteurs en – niet in de laatste plaats – met onze huurders. Eén ding was duidelijk: wat dienstverlening betreft kan Vidomes nog het nodige verbeteren. In haar column vertelt Daphne Braal hoe Vidomes ervoor zorgt dat u de komende jaren nog beter geïnformeerd en geholpen wordt. 

>> Lees meer
Kent u onze coördinator Dienstverlening al?
Vidomes vindt het belangrijk dat u als huurder tevreden bent over de manier waarop we u helpen. Om de tevredenheid van onze huurders nog verder te vergroten, hebben we sinds kort een coördinator Dienstverlening: Babette de Jager. Zij stelt zich graag aan u voor. Ook vertelt ze wat haar precieze taak is.
» Lees meer
Waardering voor onze complexbeheerders
Sinds twee jaar houden onze complexbeheerders zich minder bezig met de grote technische zaken. Daardoor kunnen ze meer tijd besteden aan de woningen en het complex. De huurders binnen onze complexen waarderen dat zeer, zo blijkt uit onderzoek.
» Lees meer
Volg Vidomes op Facebook en win een staatslot!
Veel huurders hebben al ontdekt hoe handig het is om Vidomes op Facebook en Twitter te volgen. Ons webcareteam beantwoordt niet alleen vragen van huurders, maar geeft ook handige informatie en nuttige tips. Wilt u ons webcareteam ook volgen? Lees wat Karen, Dafne, Dave en Sheila voor u kunnen betekenen en maak meteen kans op een Staatslot.
» Lees meer
KlantContactCentrum beantwoordt 80% van uw vragen direct
Wat doet het KlantContactCentrum (KCC) precies? En hoe houden de medewerkers hun kennis op peil? Wij vertellen u graag wat het KCC voor u als huurder kan betekenen.
» Lees meer
Nieuw: whatsappen met Vidomes
Wilt u een reparatieverzoek, vraag, klacht of compliment aan Vidomes doorgeven? Dat kan nu ook via WhatsApp! En het gaat net zo gemakkelijk als het sturen van een appje naar uw familie, vrienden of kennissen.
» Lees meer
Denkt u mee over onze dienstverlening?
Wat vindt u van onze dienstverlening? We horen graag van onze huurders wat goed gaat én wat beter kan. Daarom nodigen we u uit om deel te nemen aan ons klantenpanel. Interesse? Hier leest u hoe u zich kunt aanmelden
» Lees meer
@vidomesKCC
 
facebook.com/vidomes
www.vidomes.nl
088 – 845 66 00
 
Mijn gegevens
Aanmelden
Afmelden
Reageren naar aanleiding van deze nieuwsbrief? vidomesnieuwsbrief@vidomes.nl
Contactgegevens van bewonerscommissies en huurdersorganisaties