Voor huurders van Vidomes
Lees online  |  Afmelden
Vidomes Nieuwsbrief nummer 2 | 4 juli 2016

Column Daphne Braal en Klaas Franken
Een rondje door de wijken
Bij Vidomes vinden we het belangrijk dat u goed en prettig woont. Onze complexbeheerders, gebiedsconsulenten en tal van andere collega’s zetten zich daar dagelijks voor in. Om met eigen ogen te zien wat er speelt in wijk en woongebouwen, gaan we als bestuurders met medewerkers mee de wijk in. Ook gaan we bij huurders op de koffie. 

Al met al krijgen we een goede indruk van wat onze huurders en medewerkers meemaken. Maar ons beeld is daarmee natuurlijk niet compleet. Daarom vragen we ook u om uw ervaringen met ons te blijven delen. Dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld in een klantenpanel. We horen graag van u. >> Lees meer

Een schoon en net woongebouw – Samen wonen doen we zo!
Binnenkort starten we in veel woongebouwen met het project ‘Samen wonen doen we zo!’. Ons doel? Dat uw woongebouw netjes en schoon is, zodat u prettig woont. Met 5 ‘weetjes’ praten we u alvast bij.
» Lees meer
Bewonerscommissielid Miranda Sahin: “Warm welkom voor nieuwe bewoners”
Miranda Sahin en haar man Nuri wonen al ruim dertien jaar in De Tol in Leidschendam. Ze zijn lid van de bewonerscommissie. Op 18 mei ontving Miranda onze bestuurders Daphne Braal en Klaas Franken op de koffie. Miranda vertelde dat de bewonerscommissie het belangrijk vindt dat nieuwe bewoners, waaronder ook vluchtelingen, zich welkom voelen. Hoe zorgen de leden daarvoor?
» Lees meer
Denkt u met ons mee in onze klantenpanels? Graag!
Wat vindt u van onze dienstverlening? We horen graag van onze huurders wat er goed gaat én wat er beter kan. Daarom nodigen we u uit om mee te doen aan ons klantenpanel. Op 20 september vindt het eerstvolgende klantenpanel plaats. Interesse? Aanmelden gaat heel gemakkelijk.
» Lees meer
Even voorstellen: uw nieuwe Huurdersraad
Per 1 mei is uw nieuwe Huurdersraad een feit! Deze raad behartigt de belangen van álle huurders, dus ook die van u. We wilden een goede afspiegeling hebben van alle huurders. En dat is gelukt! De Huurdersraad stelt zich graag even aan u voor.


» Lees meer
Acceptgiro verdwijnt straks. Hoe kunt u uw huur betalen?
In de toekomst verdwijnt de acceptgiro landelijk als betaalmiddel. Het is dan niet meer mogelijk om per acceptgiro uw huur te betalen. Onze tip is om nu alvast over te stappen naar een andere manier van betalen. We vertellen u daar graag meer over.
» Lees meer
Legionella voorkomen? Water laten stromen!
Gebruikt u uw kranen niet iedere week? Of bent u op vakantie geweest? Spoel voor uw eigen gezondheid de kranen goed door, vóórdat u deze gebruikt! Zo krijgt legionella geen kans.
» Lees meer
Grote onderhoudsprojecten op stapel
Meer wooncomfort en minder energiekosten voor onze huurders. Met dat doel starten we dit jaar een aantal grote onderhoudsprojecten. We maken de woningen niet alleen moderner, maar ook – als het kan – energiezuiniger. We lichten een paar projecten voor u uit.
» Lees meer
Een greep uit ons aanbod...
Prins Johan Willem Frisolaan 413
Leidschendam
Klaroenstraat 253
Rijswijk
Petuniatuin 8
Zoetermeer
Bijdorplaan 325A
Zoetermeer
@vidomesKCC
 
facebook.com/vidomes
www.vidomes.nl
088 – 845 66 00
 
Mijn gegevens
Aanmelden
Afmelden
Reageren naar aanleiding van deze nieuwsbrief? vidomesnieuwsbrief@vidomes.nl
Contactgegevens van bewonerscommissies en huurdersorganisaties