Voor huurders
Lees online  |  Afmelden
Vidomes Nieuwsbrief nummer 1 | februari 2016
Column Ergin Borova, tijdelijk algemeen directeur

Met elkaar

In ingewikkelde tijden is het belangrijk om samen te werken. In zijn column nodigt Ergin Borova, tijdelijk algemeen directeur van Vidomes, u als huurder uit om actief mee te denken over huurderszaken in de nieuw op te richten huurdersorganisatie.

Ook legt hij uit welke bijdrage Vidomes levert aan de huisvesting van asielzoekers met een verblijfsvergunning. Dat dit gevolgen heeft voor andere woningzoekenden is niet uit te sluiten. Ergin Borova legt uit hoe Vidomes voor hen de wachttijd wil beperken.

>> Lees meer
Nieuwe huurderorganisatie: iets voor u?
Op 1 mei gaat onze nieuwe huurdersorganisatie van start. Deze organisatie vervangt de vier huidige huurdersorganisaties en behartigt vanaf dan de belangen van al onze huurders. Wilt u ook invloed uitoefenen op onze verhuurregels, de huurverhoging, de servicekosten, onze onderhouds- en renovatieplannen en op nog veel meer huurderszaken? Word dan bestuurslid en zet u actief in voor alle huurders.
» Lees meer
Flatcoach geeft ouderen een steuntje in de rug
“Een onsje goed wonen, levert een kilo welzijn op en voorkomt tien kilo zorg.” Samen met verschillende instanties start Vidomes het proefproject ‘Flatcoach’: één aanspreekpunt voor wonen, welzijn en zorg. De flatcoach geeft ouderen een steuntje in de rug om langer zelfstandig te wonen.
» Lees meer  
Eenvoudig besparen op de verwarming van uw woning
Wie zuinig omgaat met energie, spaart niet alleen het milieu, maar ook de portemonnee. Vidomes geeft u graag tips hoe u eenvoudig kunt besparen op de verwarming van uw woning.
» Lees meer
Huurders geven KlantContactCentrum een 7,5
Vidomes wil graag weten hoe tevreden u bent over de dienstverlening van ons KlantContactCentrum. Daarom doen we regelmatig telefonisch en schriftelijk onderzoek. Om nog meer de diepte in te gaan, hebben we op 12 januari een kleine groep huurders (huurderspanel) uitgenodigd bij ons op kantoor. Dat leverde ons een 7,5 en veel nuttige informatie op.
» Lees meer
Huurders over het wonen in Roggeakker en Isaac da Costalaan
Vidomes vraagt haar huurders jaarlijks een rapportcijfer te geven voor hoe prettig zij wonen in hun wijk en complex. Uit onderzoek van vorig jaar bleek dat de complexen Roggeakker in Zoetermeer en Isaac da Costalaan in Delft een laag rapportcijfer kregen. Daarom nodigden we in december 2015 huurders van deze complexen uit. We vroegen hen naar hun mening over het wonen in hun complex en wat er verbeterd kan worden.
» Lees meer
Nieuwe verhuurregels voorkomen teleurstelling bij woningzoekende
Niets zo vervelend als een huurwoning bezichtigen en dan horen dat je toch niet in aanmerking komt voor de woning. Om dit soort teleurstellingen te voorkomen, heeft Vidomes het verhuurproces (alle stappen die Vidomes en de woningzoekende samen doorlopen) aangepast.
» Lees meer
Brandblusser voor scootmobielen in Zoetermeer
Heeft u een scootmobiel en woont u in een Vidomes-woongebouw in Zoetermeer, waar geen brandveilige scootmobielruimte is? Dan moet uw scootmobiel voortaan zijn uitgerust met een brandblusapparaat: een zogenaamde ‘Fireblocker’. Huurders die er al wonen, krijgen deze gratis. Met de Fireblocker kunt u uw scootmobiel veilig stallen in uw complex.
  » Lees meer
Eerste sleutel voor bewoners Stadshoek
Het is zover: de nieuwe bewoners van het gloednieuwe appartementengebouw ‘Stadshoek’ kunnen beginnen met verven, verhuizen en inrichten. Zij kregen namelijk op donderdag  28 januari de sleutel van hun nieuwe woning. Dit gebouw maakt deel uit van de tweede fase van het nieuwbouwproject Schoutenhoek in Zoetermeer.

We wensen alle bewoners veel woonplezier!
» Lees meer

Koopwoningen

Een greep uit ons aanbod...

Klaroenstraat 245
Rijswijk
Django Reinhardtrode 38
Zoetermeer
Jacobus Bellamyhove 35B, Zoetermeer Populierendreef 246
Voorburg
@vidomesKCC
 
facebook.com/vidomes
www.vidomes.nl
088 – 845 66 00
 
Mijn gegevens
Aanmelden
Afmelden
Reageren naar aanleiding van deze nieuwsbrief? vidomesnieuwsbrief@vidomes.nl
Contactgegevens van bewonerscommissies en huurdersorganisaties