Over huurtoeslag, service en een fotoshoot met u?
Lees online  |  Afmelden
Vidomes Nieuwsbrief nummer 3 | oktober 2015

Column
Carla van de Wiel verlaat Vidomes

Na 6,5 jaar verruilt algemeen directeur Carla van de Wiel Vidomes voor Treant Zorggroep in Zuidoost-Drenthe. In een column die anders is dan anders, blikt ze terug op de afgelopen jaren en kijkt ze vooruit naar de toekomst.

Lees meer

Geen bezuiniging op huurtoeslag
Goed nieuws voor mensen met huurtoeslag: de voor 2016 geplande bezuiniging op de toeslag gaat in 2016 niet door. Dat maakte koning Willem-Alexander bekend tijdens Prinsjesdag.
» Lees meer
Wordt ú het nieuwe gezicht van Vidomes?
Bent u huurder van Vidomes en vindt u het leuk om mee te doen aan een fotosessie? Meld u dan nu aan als model! Behalve enkele foto’s krijgt u een vergoeding van € 50,- voor deelname. Vidomes gebruikt de foto’s voor bijvoorbeeld haar website, brochures en deze digitale nieuwsbrief. Meedoen? Wacht niet te lang met aanmelden.
» Lees meer
Makkelijker uw huur opzeggen
Wilt u uw huur opzeggen? Sinds deze maand kan dat makkelijker en sneller. Door een slimme vragenlijst op onze website in te vullen, geeft u Vidomes in één keer alle gegevens om uw verzoek snel en goed in behandeling te nemen.
» Lees meer 
Vidomes werkt aan betere klachtenafhandeling
Bij Vidomes vinden we het belangrijk dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Toch zijn klachten helaas niet altijd te voorkomen. Als u een klacht heeft, zetten we ons ervoor in om deze zo snel mogelijk af te handelen. Veel huurders geven echter aan dat ze niet tevreden zijn over de manier waarop we dat doen. En dat moet anders, vindt u, maar dat vinden wij ook! Daarom werken we aan verbetering. Uw tips zijn alvast van harte welkom.
» Lees meer
Passendheidstoets: wie mag waar gaan wonen?
Zoekt u een nieuwe woning en heeft u recht op huurtoeslag? Vanaf 1 januari geldt de passendheidstoets. Net als andere corporaties moet Vidomes minimaal 95% van de woningzoekenden met recht op huurtoeslag huisvesten in een woning onder de € 576,- (voor 1 en 2 personen) of € 618,- (voor drie of meer personen). De Tweede Kamer heeft dit besloten om de woonlasten betaalbaar te houden en de huurtoeslaguitgaven in de hand te houden.
» Lees meer
Minder liftstoringen en beter cv-onderhoud 
Vidomes heeft nieuwe onderhoudscontracten afgesloten voor 211 liften en 11.000 individuele centrale verwarmingsketels. Scherpere en betere onderhoudsafspraken moeten zorgen voor minder liftstoringen en een beter onderhoud aan uw cv-installatie. Zo zijn we u nog beter van dienst.
» Lees meer  
Een greep uit ons aanbod huur- en koopwoningen...
Seniorenwoningen Bergmanstrook Zoetermeer Koopgarantwoningen Binnenwater
Zoetermeer
Koopwoning
Van Santhorststraat 93
Stompwijk
Koopwoning Klaroenstraat 239
Rijswijk
@vidomesKCC
 
facebook.com/vidomes
www.vidomes.nl
088 – 845 66 00
 
Mijn gegevens
Aanmelden
Afmelden
Reageren naar aanleiding van deze nieuwsbrief? vidomesnieuwsbrief@vidomes.nl
Contactgegevens van bewonerscommissies en huurdersorganisaties