Voor huurders van Vidomes
Lees online  |  Afmelden
Vidomes Nieuwsbrief nummer 2 | juni 2015
Column Carla van de Wiel

Oog voor kwetsbare burgers

In onze huurdersnieuwsbrief leest u vaak hoe Vidomes zich inspant om huurders goed en betaalbaar te laten wonen. Een ander belangrijk aandachtsgebied is de huisvesting van kwetsbare mensen.

Ik vertel u er graag meer over.

>> Lees meer
Zo helpen we samen huurachterstand voorkomen
Dankzij een machtiging betalen veel huurders de huur mooi op tijd. Toch kan zo’n automatische betaling wel eens misgaan. We ondersteunen u graag zo goed mogelijk bij de maandelijkse betaling van uw huur. Zo nemen wij telefonisch contact met u op als uw huurbetaling niet op tijd gelukt is. Sinds kort zetten we ook moderne middelen in, zoals sms en een AcceptEmail.
» Lees meer
Wordt u onze energiecoach in Rijswijk?
Vindt u energiebesparing belangrijk? En wilt u daar meer over leren, zodat u andere Rijswijkers kunt helpen energie te besparen? Dan zijn de gemeente Rijswijk, de woningcorporaties Vidomes en Rijswijk Wonen en hun huurdersorganisaties op zoek naar u als onze energiecoach.

Lees snel verder wat een energiecoach doet en hoe u zich aanmeldt.
» Lees meer
Kijkje achter de schermen bij reparatieonderhoud
Heeft u een reparatieverzoek? Sinds januari verbindt Vidomes u meestal rechtstreeks door met één van de twee geselecteerde aannemersbedrijven. Woont u in Leidschendam-Voorburg of Den Haag, dan is Bouwbedrijf Huurman Leiden B.V. de aannemer voor reparatieonderhoud. Thiemo en Tim nemen dan als planners uw telefoontje aan. Hoe snel kunnen zij u helpen? En om welke reparaties gaat het? 
» Lees meer
Leefbaarheidsonderzoek: hoe gaat het met de aandachtswijken?
We vragen onze eigen huurders al jaren rapportcijfers te geven over hoe prettig zij wonen in hun wijk. Dit keer hebben we het onderzoek beperkt tot onze aandachtswijken: Palenstein, Buytenwegh, Driemanspolder, Meerzicht, De Heuvel, De Prinsenhof en Buitenhof. Dit zijn de wijken waar extra inzet en aandacht nodig is – van ons, onze bewoners en onze samenwerkingspartners.
» Bekijk de cijfers
17 juni: start verhuur sociale huurwoningen Schoutenhoek
Op zoek naar een sociale huurwoning in de wijk Palenstein? Noteer 17 juni dan in uw agenda. Dan start de verhuur van de eerste 24 woningen van de tweede fase van het nieuwbouwproject Schoutenhoek. Wees er snel bij!
» Lees meer 
Koopwoningen: een greep uit ons aanbod...
Populierendreef Voorburg
Populierendreef 156 in Voorburg Bijdorplaan 191 in Zoetermeer Patrimoniumstraat 28 in Delft Klaroenstraat 269 in Rijswijk
@vidomesKCC
 
facebook.com/vidomes
www.vidomes.nl
088 – 845 66 00
 
Mijn gegevens
Aanmelden
Afmelden
Reageren naar aanleiding van deze nieuwsbrief? vidomesnieuwsbrief@vidomes.nl
Contactgegevens van bewonerscommissies en huurdersorganisaties