Over samen en dús meer 
Lees online  |  Afmelden
Vidomes Nieuwsbrief nummer 1 | januari 2014
Column Carla van de Wiel
“Communiceren is zenden én ontvangen”

In deze nieuwsbrief vindt u weer tal van artikelen die voor u als huurder interessant zijn. Zo leest u wat we samen aan woninginbraken kunnen doen en wat de Warmtewet inhoudt. Ook gaan we in op de parlementaire enquête, waarvan de verhoren in mei 2014 beginnen.

Deze nieuwsbrief is slechts één van de manieren waarop we met u communiceren. Want behalve het zenden van informatie krijgen we ook graag informatie retour. Daarom zijn we ook zo geïnteresseerd in uw mening. Lees meer
Minder inbraken Leidschendam-Voorburg door ‘hotspot-aanpak’
Tijdens de donkere wintermaanden vinden er veel woninginbraken plaats. Reden voor Vidomes om er extra aandacht aan te besteden. In Rijswijk kwam de politie met de voorlichtingscampagne “Licht zet inbrekers in het zicht” en preventieadviezen op Facebook. In Leidschendam-Voorburg sloegen gemeente, politie, OM en corporaties de handen ineen voor de ‘hotspot-aanpak’. Een nieuwe aanpak die goed lijkt te werken.
» Lees meer
Een terugblik met foto's
We hebben niet stilgezeten in de afgelopen periode. Zo leverden we 40 nieuwe energiezuinige huurwoningen op, maakten stylistes een seniorencomplex beter verhuurbaar en is het groot onderhoud aan de Van Leeuwenhoeklaan in volle gang.

We brengen enkele hoogtepunten voor u in beeld.
» Lees meer
Warmtewet beschermt tegen te hoge energieprijzen
Betaalt u de energiekosten voor verwarming (en warm water) aan Vidomes? Dan is het goed om te weten dat sinds januari 2014 de Warmtewet geldt. Om consumenten te beschermen tegen te hoge energiekosten, legt deze wet het maximumtarief voor verwarming en warm water vast. Wat houdt de Warmtewet in en wat merkt u ervan? Vidomes zet het voor u op een rij.
» Lees meer
Zorgvuldige aanloop naar sloop Florens van Brederodelaan
Vidomes gaat de galerijflat aan de Florens van Brederodelaan in Zoetermeer slopen. De sloop maakt deel uit van de vernieuwingsplannen die de gemeente en de corporaties hebben voor de wijk Palenstein. Vidomes bereidt de herhuisvesting van de bewoners zorgvuldig voor. Een speciale bewonersbegeleider gaat bij elke huurder op bezoek om alles door te spreken en de aanvraag voor de herhuisvestingsurgentie in orde te maken.
» Lees meer
Verhoren parlementaire enquêtecommissie van start
Spannende tijden breken aan voor de corporatiesector in Nederland. In mei start de parlementaire enquêtecommissie met de verhoren naar de financiële gang van zaken bij zestien woningcorporaties. Vidomes zit daar niet bij, maar is wel benieuwd naar wat de commissie zal concluderen en adviseren. Hoe kwam het tot een parlementaire enquête?
» Lees meer
Klussen en asbest
Asbest is een vreemd materiaal: aan de ene kant is het hittebestendig en isolerend, aan de andere kant kan het gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Maar alleen als het vrijkomt. Let dus op bij het klussen in uw woning.
» Lees meer
IBAN: wat is het en wat moet u weten?
Op 1 februari gaat Nederland over op het nieuwe betalingssysteem IBAN. IBAN staat voor International Bank Account Number: een bankrekeningnummer dat in heel Europa te gebruiken is. Het is uw huidige rekeningnummer, aangevuld met cijfers en letters. Verandert er met de komst van IBAN iets in de betaling van uw huur? 
» Lees meer
Direct te huur:
een greep uit ons aanbod
Bijdorplaan 53
in Zoetermeer
Bergermeerstraat 133
in Den Haag
Klaroenstraat 245
in Rijswijk
Vaartdreef 149 
in Zoetermeer
@vidomes
 
facebook.com/vidomes
www.vidomes.nl
088 – 845 66 00
 
Mijn gegevens
Aanmelden
Afmelden
Reageren naar aanleiding van deze nieuwsbrief? vidomesnieuwsbrief@vidomes.nl
Contactgegevens van bewonerscommissies en huurdersorganisaties