Over Prinsjesdag én meer 
Lees online  |  Afmelden
Vidomes Nieuwsbrief nummer 3 | oktober 2013
Column Carla van de Wiel
“Vidomes blijft bij kerntaak van sociaal huisvester”

Op 17 september was het Prinsjesdag. Deze nieuwsbrief staat dan ook deels in het teken van de nieuwe kabinetsplannen. De gevolgen van die plannen zijn fors – voor u maar ook voor de woningcorporaties. Hoe staat Vidomes tegenover deze plannen?

Algemeen directeur Carla van de Wiel legt uit hoe Vidomes ondanks alle bezuinigingen bij de kerntaak van sociaal huisvester wil blijven. Lees meer
Seniorenmakelaar neemt ‘verhuisdrempel’ weg voor ouderen
Maud Godie is nu ruim twee jaar seniorenmakelaar bij Vidomes. Haar doel: huurders van 55+ met een verhuiswens de weg wijzen naar een passende woning én zorgen dat er meer woningen vrijkomen voor starters en gezinnen. Maud vertelt over haar ervaringen en heeft belangrijke tips voor 55-plussers die ook graag willen verhuizen.
» Lees meer
Een terugblik met foto's...
We vierden in de afgelopen periode het hoogste punt van ons nieuwbouwproject De Zaagmolen in Leidschendam, bewoners maakten een feest van nationale burendag en we voerden goede gesprekken in de portieken van de Van Leeuwenhoeklaan in Zoetermeer.

Dit en meer vindt u terug in onze terugblik met foto's.
» Lees meer
Een lagere energierekening – een zaak van u en Vidomes
Vidomes doet er alles aan om wonen betaalbaar te houden. Daarom nemen we vaak bij nieuwbouw en onderhoudsprojecten gelijk allerlei duurzame maatregelen mee, waardoor uw energierekening lager uitvalt. Maar als huurder kunt u ook zelf veel doen aan de hoogte van de energierekening. We geven u graag een paar tips!
» Lees meer
Prinsjesdag: wat zijn de gevolgen voor u en ons?
Op Prinsjesdag maakte het kabinet de plannen voor 2014 bekend. Er gaat voor u en ons vooral veel veranderen op het gebied van wonen en zorg. Vidomes probeert negatieve gevolgen voor u te beperken. We leggen graag uit hoe we dat doen.
» Lees meer
Wordt u vrijwilliger in Leidschendam-Voorburg?
Een klein gebaar voor uw buren of buurt kan een wereld van verschil maken. Vindt u het leuk om uw buurman of buurvrouw te helpen of iets extra’s te doen voor uw complex of wijk? Vidomes zoekt huurders in Leidschendam-Voorburg die nu vrijwilliger willen worden. Iets voor u? Meld u meteen aan.
» Lees meer
‘Opplussen’ maakt langer zelfstandig wonen mogelijk
Een verhoogde toiletpot, beugels aan de muur of een zitje in de douche. In het project ‘opplussen op maat’ in Delft zet Vidomes zich ervoor in om steeds meer woningen geschikt te maken om oud in te worden. Opplussen noemen we dat. Dit jaar zijn Dock van Delft en de Sterflat aan de Diepenbrockstraat aan de beurt.
» Lees meer
Direct te huur:
een greep uit ons aanbod...
Bergmanstrook 150, 160 en 365 in Zoetermeer Prof. Meijerslaan 88A in Rijswijk Vaartdreef 213 in Zoetermeer Prof. Burgershof 52 in Delft
@vidomes
 
facebook.com/vidomes
www.vidomes.nl
088 – 845 66 00
 
Mijn gegevens
Aanmelden
Afmelden
Reageren naar aanleiding van deze nieuwsbrief? vidomesnieuwsbrief@vidomes.nl
Contactgegevens van bewonerscommissies en huurdersorganisaties