Volop in beweging
Lees online  |  Afmelden
Vidomes Nieuwsbrief nummer 2 | 25 juni 2013
Interview met Carla van de Wiel
“Vidomes sluit woonpunten, maar blijft voor huurders goed toegankelijk”

U las het misschien al in Vidomes Magazine: in 2014 gaat Vidomes centraliseren. We gaan terug van drie woonpunten in Zoetermeer, Delft en Leidschendam-Voorburg, naar één centrale vestiging aan de A13 in Delft. Wat betekent dit voor u? Wordt Vidomes minder goed bereikbaar voor u? Algemeen directeur Carla van de Wiel geeft antwoord. Lees meer
Huurachterstand? Trek snel aan de bel!
Wat met een kleine huurschuld begint, leidt soms tot een ontruiming. Daarom spreken we huurders nu sneller aan op hun achterstand. Zo kunnen we samen zoeken naar een oplossing. Eén van die oplossingen is budgetbegeleiding door ROTS ondersteuning. Wouter van Willenswaard van ROTS legt uit wat zijn organisatie precies doet. Ook geeft hij enkele handige tips om slim om te gaan met uw geld.
» Lees meer
Een terugblik met foto's...
We hebben niet stilgezeten in de afgelopen periode. Zo sloegen we een eerste paal, bracht Mark Rutte een bezoek aan de wijk de Prinsenhof en vierden we het eenjarig bestaan van ons KlantContactCentrum. 

We brengen enkele hoogtepunten voor u in beeld. 
» Lees meer
Hoe tevreden bent u over de dienstverlening van Vidomes?
Bij Vidomes horen we graag of u tevreden bent over onze dienstverlening. Daarom doen we regelmatig onderzoek. Sinds juni meten we de klanttevredenheid op een nieuwe manier, met de ‘klantmonitor’. Wat houdt deze monitor in? En wat merkt u ervan?
» Lees meer
Achter de schermen bij fotoshoots met onze huurders
In de vorige nieuwsbrief deden we een oproep aan onze huurders of u mee wilde doen aan één van onze fotosessies. We kregen hier veel leuke en positieve reacties op; meer zelfs dan we hadden verwacht! We moesten daarom een aantal huurders teleurstellen. Op 13 en 18 juni vonden de fotoshoots plaats. Neem hier een kijkje achter de schermen.
» Lees meer
De inkomensafhankelijke huurverhoging helder voor huurders
Wie meer verdient, betaalt meer huur. Dat is het idee achter de inkomensafhankelijke huurverhoging die per 1 juli geldt. Eind april informeerde Vidomes alle huurders via een brief en haar website. De boodschap blijkt helder: het aantal telefoontjes is tot nu toe beperkt.
» Lees meer
Bijdorp viert vijfjarig bestaan
Het appartementencomplex Bijdorp in Zoetermeer bestaat vijf jaar en dát laten bewoners, Vidomes en PaletWelzijn niet onopgemerkt voorbijgaan. Daarom is 6 juli uitgeroepen tot ‘Bijdorpdag’. Van 11.00 tot 16.00 uur staat er van alles te gebeuren: van een koersbalbaan (soort jeu de boules), vrijmarkt tot en met presentaties van de bridgeclub en zanggroep. Wilt u komen kijken of meedoen? U bent van harte welkom!
» Lees meer
Een greep uit onze nieuwbouwprojecten...
De Gilden
in Leidschendam-Voorburg
De Telderslaan/
Casimirstraat
in Delft
Nieuw Mariënpark
in Leidschendam-Voorburg
De Zaagmolen
in Leidschendam-Voorburg
@vidomes
 
facebook.com/vidomes
www.vidomes.nl
088 – 845 66 00
 
Mijn gegevens
Aanmelden
Afmelden
Reageren naar aanleiding van deze nieuwsbrief? vidomesnieuwsbrief@vidomes.nl
Contactgegevens van bewonerscommissies en huurdersorganisaties